Soctīklos sajūsminās par Lindas Mūrnieces optimismu Covid krīzes laikā

Viktorija Gabrjuna 11.novembris 2020, 17:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Bijusī iekšlietu ministre un "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajos tīklos dalījusies ar optimisma pilnu ierakstu par darbošanos viesnīcas bārā "Mazais Otto" Covid-19 krīzes laikā.
Kā raksta Mūrniece, lai gan Covid pirmā viļņa laikā viņa pati labprāt uzlika priekšautu un darbojās bārā, tagad, kad ir sagadiīts otrais vilnis, to darīt nav jēgas, taču viņa nezaudē optimismu un cerību, ka viss būs labi.

"Man vienmēr ir paticis uzlikt priekšautu un strādāt kopā ar savējiem.

Pavasarī, kad šis viss sākās, pieņēmu vienīgo pareizo lēmumu - visus kolēģus palaist bezdarbniekos. Viņiem vismaz kāds stabils ieņēmums, jo cita valsts atbalsta nebija...

Tad uzliku pati priekšautu un darīju visu, ko citkārt kopā. Pienesu kafiju, mazgāju traukus un grīdas. Bet visvairāk - aprunājos ar viesiem, kuriem tāda pati neziņa kā man.

Šodien vairs nav jēgas likt priekšautu. Nav īsti, kam taisīt kafiju, jo līdznešanai tā nav tas pats, kas to izdzert, baudot sarunas...

Tomēr mūsu durvis joprojām būs atvērtas, cerot, ka drīz tas mainīsies.

Un mēs visi to pārdzīvosim, vai ne? Viens otru bakstot, stumjot un atbalstot," raksta Mūrniece.

Tikmēr komentāros cilvēki uzņēmējai novēl izturību un piekrīt - viss būs labi -, kā arī izsaka pateicību par nezūdošo optimismu.

"Paldies par Tavu optimismu un darbošanās prieku," teikts kādā komentārā.

Kā ziņots, saslimstības ar Covid-19 ierobežošanai līdz 6.decembrim Latvijā ir izsludināta ārkārtējā situācija, kuras laikā spēkā būs virkne ierobežojumu, nosaka valdības lēmums.

Uz ārkārtas situācijas laiku Latvijā aizliegti pakalpojumi, kas saistīti ar izklaidi un labsajūtu.

Valdības lēmums par ārkārtējās situācijas izsludināšanu paredz, ka uz četrām nedēļām Latvijā būs aizliegta izklaides pakalpojumu sniegšana bāros, naktsklubos, diskotēkās, akvaparkos, pirtīs, SPA, slidotavās, spēļu zālēs, bērnu viesību organizēšanas vietās, izklaides un atrakciju centros, batutu parkos, bērnu rotaļu istabās, bērnu pieskatīšanas istabās. Minētais aizliegums neattieksies uz atpūtu dabas takās.

Sabiedriskās ēdināšanas vietās atļauts izsniegt ēdienu tikai līdzņemšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:47

Jaunākās diskusijas