Kaspars Gorkšs atklāti stāsta par tiesvedību ar bijušo sievu

Viktorija Gabrjuna 11.novembris 2020, 9:20
 
Romāns Kokšarovs/F64
Futbolistam Kasparam Gorkšam nācās tiesāties ar bijušo sievu. Ievas Brokas materiālā "Šis ir mans rokenrols" izdevumā "OK!" Gorkšs atklāj, ka zina, kāpēc tā notika, bet arī uzsver - savā ziņā tā ir lieliska pieredze.
Gorkšs uzskata, ka attiecības ir jākopj arī tad, kad tās ir izjukušas. Pēc viņa teiktā, ir forši, kad cilvēki māk izšķirties ar cieņu un labestīgi viens pret otru. Diemžēl viņa gadījumā tas neizdevās.

Bija jautājumi, ko nācās risināt tiesas ceļā.

"Par saviem bērniem es vienmēr esmu rūpejies. Atrunātajos finansiālajos apmēros. Un ar pašu lielāko rūpību. Jo nekā svarīgaka par maniem bērniem man dzīvē nav. Un es arī tālāk rūpēšos, lai viņiem nekā netrūktu. Materiāli, emocionāli," saka Gorkšs.

Kaspars arī uzsver, ka par izveidojušos situāciju runā ar bērniem, lai informētu viņu par notiekošo, pirms kaut kas uzrodas viņu sociālajos burbuļos.

Gorkšs piebilst - tas, ko viņš pats no šīs situācijas var mācīties un pamācīt citus, - vienmēr par visu prasīt parakstīties un rūpīgi glabāt jebkurus parakstītos apliecinājumus.

Tikmēr, kā nesen vēstīja "Kas Jauns", Vidzemes priekšpilsētas tiesa izlēma beigt tiesvedību civillietā Ievas Gorkšas prasībā pret Kasparu Gorkšu par uzturlīdzekļu parāda piedziņu, jo panākts mierizlīgums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:06

Jaunākās diskusijas