VIDEO: Kleistos notikusi smaga avārija; sekas traģiskas

tautaruna.lv 11.novembris 2020, 10:30
 
Aivars Ķesteris/F64
Dienas pirmajā pusē Kleistos risks apdzīt baļķvedēju slikti pārredzamā ceļa posmā pie blīvas automašīnu kustības noveda pie baisas avārijas ar ļoti smagām sekām, maksājot dzīvības, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Kleistu ielā, Bolderājas virzienā, vietā, kur uz asfaltēta ceļa atļautais ātruma ierobežojums mainās no piecdesmit kilometriem stundā uz septiņdesmit, kāds steidzīgs braucējs ar “Nissan Qashqai” ģimenes auto nolēma apdzīt priekšā braucošu baļķvedeju. Smagās tehnikas šoferis atpakaļskata spoguļos redzēja, kā “Nissan” vadītājs cenšas izlūkot ceļu, gaidot brīdi, kad varēs braukt garām.

Baļķvedēja stūrētājs pats novērtēja situāciju un signalizēja ar kreiso pagrieziena radītāju, brīdinot, ka pretī nāk daudz mašīnu un apdzīšana nav iespējama.

Neņemot vērā brīdinājumu un to, ka redzamības apstākļi “Nissan” vadītājam nebija visai labi, viņš tomēr uzņēmās risku, iebrauca pretēja joslā un traucās garām kravas automašīnai, taču iebraukt savā joslā, neizraisot avārijas situāciju, tā arī nepaspēja.

Ar labo sānu “Nissan” aizķēra “Volvo” baļķvedēja kabīni, šoferis zaudēja kontroli pār stūri un nobrauca no ceļa. Tālāk vieglais auto uzlidoja uz uzkalniņa, apmeta kūleni un apstājās, spēcīgi atsitoties pret koku. Šoferis mira notikuma vietā.

Pēc neoficiālās versijas mašīnas pasažieru sēdeklī sēdošā sieviete nebija piesprādzēta, tādēļ arī tika izsviesta no spēkrata. Viņa guva ļoti bīstamas traumas, un mediķi par viņas dzīvību cīnījās turpat notikuma vietā. Divām neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādēm pievienojās arī ārstu speciālistu ekipāža, ko piesaista tikai smagos gadījumos. Stabilizējot cietušās stāvokli, viņa tika sagatavota transportēšanai un steidzīgi aizvesta uz slimnīcu. Vēlāk gan kļuva zināms, ka arī sievietes dzīvību neizdevās glābt un viņa nomira medicīnas iestādē.

“Volvo” baļķvedēja šoferis sadursmes dēļ nekādas traumas neguva un palika notikuma vietā, kā arī sniedza policistiem savus paskaidrojumus.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas