Ķibilda sieva viņa nāves gadadienā saņēmusi ziņu no Amsterdamas policijas

Viktorija Gabrjuna 11.novembris 2020, 11:30
 
Publicitātes foto
TV perosnības Mārtiņa Ķibilda sieva Ilze Ķibilde-Grase Aivas Kanepones materiālā "Mārtiņam patiktu!" izdevumā "Ieva" atklāj, ka šogad, 26.oktobrī, kad bija pagājis gads kopš Mārtiņa pēkšņās nāves Amsterdamā, viņa saņēma e-pastu no kādas policistes.

Kā stāsta Ilze, šī policiste pirms gada Amsterdamā viņu turēja, mierināja un deva padzerties ūdeni.

Viņa bija atrakstījusi: "Mīļā, Ilze, ceru, ka tev viss ir labi! Lūdzu, pasveicini savu labāko draudzeni. Kā iet taviem bērniem, un kā jūs jūtaties? Mēs par jums bieži iedomājamies."

Ilze neslēpa izbrīnu, ka pilsētā, kurā notiek tik daudz trakumu, policiste atceras viņu un liktenīgo datumu.

Policiste sarakstei bija pievienojusi arī pusisi, kas sēdēja Ilzei blakus viesnīcā, istabā, kur viņa pēdējo reizi bija kopā ar Mārtiņu.

"Un šie cilvēki grib ar mani sazināties gadu vēlāk! Tik sirreāli," piebilda Ilze.

Jau ziņots, ka nāve Ķibildam piezagās pēkšņi - 26. oktobrī Mārtiņš nomira Amsterdamā un viņa dzīvību vairs neizdevās glābt.

Par negaidīto un tik pēkšņo Mārtiņa Ķibilda aiziešanu mūžībā tika paziņots VFS «Films» (Vides filmu studija) «Facebook» lapā. Citējam tur publicēto ierakstu: «Mūsu viena no dedzīgākajām liesmām ir pārdegusi un izdegusi. Mārtiņ, mums Tu vienmēr paliksi spožs, lai arī kurp Tu esi devies. Lūk, skumjā ziņa no Mārtiņa ģimenes: «Sestdien, 26. oktobrī, pēkšņi miris TV raidījumu veidotājs un vadītājs Mārtiņš Ķibilds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas