Pūce noliedz, ka būtu lūdzis bezmaksas autosstāvietas caurlaidi

Anete Ošleja 11.novembris 2020, 12:37
 
f64.lv, Dmitrijs Suļžics
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce savā Twitter kontā noliedz izskanējušo informāciju par to, ka viņš būtu mēģinājis iegūt Rīgas domes izsniegtu stāvvietas atļauju.

Ministrs skaidro, ka divus gadus kopš viņš vairs nav Rīgas domes deputāts, viņam nav izsniegta domes atļauja par mašīnas stāvvietas izmantošanu. Viņš atzīst, ka neko tādu neesot pat lūdzis.

Vakar Latvijas Televīzijas raidījumā "Viens pret vienu" bijušais "Latvijas Attīstībai" partijas deputāts Māris Mičerevskis apgalvoja, ka ministrs viņam ir prasījis sagādāt bezmaksas pašvaldības sātvvietas caurlaidi, lai varētu novietot auto.

Raidījuma laikā Māris Mičerevskis apgalvoja, ka ir saņēmis no ministra īsziņu, kurā ir pausts lūgums par stāvvietas caurlaides iegūšanu. Šodien reaģējot uz ministra ierakstu Twitter, Māris publiskoja īsziņas saturu, kas parāda, ka šāda saruna ir bijusi starp abiem politiķiem.

Juris Pūce īsziņās rakstījis, ka uzdod Mārim uzdevumu, izkārtot viņam stāvvietas caurlaidi.

Pūce nepalika atbildi parādā un sniedza savu komentāru par īsziņas saturu. Ministrs nenoliedza, ka šādu īsziņu Mārim ir sūtījis, taču tā neesot bijusi jāuztver nopietni.

"Mana komunikācija gan klātienē, gan whattsappā ar Māri pamatā ir bijusi jokošanās un apcelšanās. Gan viņš tāds, gan es tāds. Un es esmu pārliecināts, ka viņš to tā arī saprata."

Viņš atzīst, ka šo īsziņu saturu vajadzēja uztvert kā joku. Šajās ziņās viņš apgalvojot, ka izmanto stāvvietas caurlaidi, lai gan tā nav, tādējādi tam vajadzēja kalpot par pamatu, lai saprastu, ka tas ir tikai joks.

"Uz joku acīmredzami norāda tas, ka es rakstu, ka es it kā lietoju kaut kādas caurlaides. Bet es nelietoju."

Kā jau iepriekš tika vēstīts, tad Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis nolēmis izstāties no partijas "Latvijas Attīstībai" (LA), jo viņam neesot pieņemama partijas līderu aizkulišu tirgošanās, aizstāv "neveiksmīgi strādājošu ministri" - Ilzi Viņķeli (AP).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:31

Jaunākās diskusijas