Aivis Ceriņš pasmejas par sevi: Nez, cik cilvēku padomāja, ka grasos sev padarīt galu

tautaruna.lv 28.oktobris 2020, 12:12
 
f64.lv, Raimonds Subatovičs
Ja tu esi sabiedrībā zināma persona, tad ir skaidrs, ka tev tiks pievērsta pastiprināta uzmanība. Dodoties uz veikalu, pastaigājoties pa pilsētu vai ēdot restorānā, vairāki acu pāri tevi vēros. Televīzijas raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš savā Twitter kontā atzīstas, ka arī viņu sabiedriskās vietās vēro.

Ceriņš atzīst, ka, dodoties ārpus mājas, nespēj izmukt no cilvēku skatieniem. Cilvēki bieži vien pievērš pastiprinātu uzmanību un uzkrītoši uz viņu skatās.

Televīzijas personība min, ka pie šādiem uzmanības apliecinājumiem ir jau pieradis. Tomēr pēdējā iepirkšanās reizē, viņu bija, iespējams, ieraudzīt ar savdabīgu pirkuma komplektu.

“Šodien bija ļoti jancīga sajūta, ejot pa Depo (vienā rokā virve, otrā vīna pudele). Nez, cik no viņiem padomāja, ka grasos padarīt sev galu…”

Ekrānuzņēmums no Twitter

Savu interesanto pirkumu Ceriņš paskaidroja nākamajā Twitter ierakstā. “Virve bija domāta bērna drošības nolūkiem kāpņu margām.”

Ceriņš par šādu pirkuma komplektu ironizē, ka cilvēki to visu varēja pārprast. Viņš to asociēja ar to, ka pašnāvību skaits Latvijā strauji, aug. Šādi pirkumi vienmēr redzošo pielūdzēju acīs var šķist divdomīgi. Tomēr nav pamats satraukumam, Aivis Ceriņš negrasās sev padarīt galu, bet gan domā par meitas drošību.

Jau tika vēstīts, ka 2019. gadā Aivja un Leldes Ceriņu ģimenē pasaulē nāca viņu meita Adele. Pāra pirmā atvase pasaulē nāca Siguldas slimnīcā. Ceriņu gredzenus mija 2018. gadā, simboliskā vietā - Dobeles ceriņu dārzā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas