Tuvinieki pastāsta par jaunāko Covid-19 upuri Latvijā

Viktorija Gabrjuna 28.oktobris 2020, 13:09
 
Oksana Džadana/F64
Jau iepriekš tika vēstīts, ka jaunākā no Covid-19 mirusī paciente ir 34 gadus vecā Liene Liepa, kas dzīvoja Talsos. Lolitas Lūses materiālā "Rudens bez Liepām: Covid-19 traģēdija Talsos" izdevumā "Ieva" Lienes brālis Kalvis un viņas darba kolēģes atceras, kāda bija Liene.

Kalvis bija pēdējais no tuviniekiem, kas runāja ar Lieni pa telefonu. Kalvis atceras savu pēdējo telefona sarunu ar māsu.

Nonākot Ventspils reģionālajā slimnīcā, Lienes stāvoklis bija smags, bet uz brīdi viņa apbrīnojami strauji atžirgusi - kļuvis labāk, tad vēl labāk.

Telefonsarunā Liene likās labā omā un abi sarunājuši, ka brālis uz slimnīcu nogādās viņai kādus gardumus.

Nākamajā dienā Lienes stāvoklis neaptverami strauji pasliktinajās. Kalvis saka, ka nespēj aptvert, ka tā var būt - viņam likās, ka māsa tūlīt izveseļosies un būs mājās.

Lieni no Ventspils pārveda uz Rīgu, bet tur viņai palīdzēt neizdevās.

Liene strādāja Talsu novada bāriņtiesā un šovasar piekrita būt par bāriņtiesas priekšsēdētājas pienākumu izpildītāju.

Lienes kolēģēm ir tikai labākās atmiņas par sieveti. Liepas kolēģe Agate uzsver, ka viņa darbā bijusi dzinulis un ideju ģenerators, vienmēr enerģijas pārpilna un labsirdīgākais cilvēks, kāds pazīts.

Kolēģi par Lieni saka daudz labu vārdu un tagad nezina, ko bez viņas darīs.

Jau iepriekš tika vēstīts par Liepu ģimenes traģēdiju. Tika vēstīts, ka Covid-19 infekcija Latvijā paņēma divus vienas ģimenes locekļus - Lieni un viņas tēvu. Lienes brālis Kalvis intervijā medijam "IR" piekrita pastāstīt par ģimenes traģisko zaudējumu.

Tāpat, vēstot par šo gadījumu, tika ziņots, ka kāds ģimenes tuvinieks, kas vēlējās palikt anonīms, ir neizpratnē par ārstniecības procesu, vēstīja "TV3 Ziņas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas