ASV bankrotējis Santas Zāmueles bagātais vīrs

tautaruna.lv 28.oktobris 2020, 11:30
 
Ekrānšāviņš no Facebook
Miljonārs Deivids Alans Bernāls II, kas bija apprecējis latviešu uzņēmēju Santu Zāmueli, jau šā gada martā vērsies tiesā par bankrotu, vēstīts Paulas Ivanovas materiālā "Jaunais vīrs bankrotējis" izdevumā "Kas Jauns".
Saskaņā ar ASV mediju informāciju izrādās, ka Bernāls un viņa uzņēmumi palikuši parādā krietnas summas ne tikai par nesamaksātajiem nodokļiem, bet arī bankām un aptuveni ducim piegādātāju.

Kopējais Bernāla parādu apjoms ir aptuveni 14.6 miljoni dolāru.

Santas Zāmueles vīrs bija pazīstams kā viens no dibinātājiem un vadītājiem uzņēmumā "Coastal Luxury Management", kas organizēja smalkus vīna svētkus un pārvaldīja vairākus restorānus Kalifornijā. Tāpat Bernāls bija viens no dibinātājiem un vadītājiem vēl vairākiem uzņēmumiem un pasākumiem.

Jāpiebilst, ka 2018.gadā neilgi pēc ABLV Bank lēmuma ar pašlikvidāciju Latvijas sabiedrību pāršalca ziņa, ka tiek šķirta bankas līdzīpašnieka Oļega Fiļa un Santas Zāmueles laulība. Drīz kļuva zināms, ka Santa laimi atradusi Amerikā un Zāmueles attiecības ar ASV miljonāru esot bijis iemesls aiziet no Fiļa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas