Divas Latvijas šovbiznesa dāmas sarīko lielu skandālu

Viktorija Gabrjuna 28.oktobris 2020, 14:30
 
Rūta Kalmuka/F64
Pēc Melngalvju namā 10. oktobrī notikušās "Rīgas balles" publiski saplūkušās divas sabiedrības dāmas - "Rīgas balles" patronese Natālija Tumševica-Ērgle un "Martas balles" rīkotāja Svetlana Leva, vēstīts Edgara Orlova materiālā "Rīgas balle satricina šovbinzesa aprindas" izdevumā "Privātā Dzīve".

Pēc producenta Jura Millera paziņojuma, ka viņš nosūtījis iesniegumu Valsts policijai, lūdzot izvērtēt "Rīgas balles" rīkotāju un dalībnieku atbildību par iespējamu valdības noteikumu pārkāpumu, sociālajā tīklā Facebook publiski ar personīgiem apvainojumiem apmainījās Leva un Tumševicas-Ērgles māte Jeļena.

Arī "Privātajai Dzīvei" Leva neslēpa savu kritisko nostāju.

"Tas, ko Rīgas balle izdarīja, rīkojot pasākumu Melngalvju namā, ir neētiski. Ja ir noteikumi, ka nedrīkst, - tad nedrīkst.

(..)"Rīgas balles" rīcība rīkot pasākumu ir kauna traips visai pasākumu rīkotāju saimei. Mēs gadiem esam strādājuši, lai ballēm būtu pozitīvs imidžs, bet tad atnāk tāda Tumševica un visu sagrauj," pauda Leva, uzsverot, ka viņai personīgi nav naida ne pret Natāliju, ne pret viņas māti.

Tumševica-Ērgle gan atklāj, ka, ieraugot Millera iesniegumu un atsevišķu personu komentārus, pat apraudājās, jo negaidīja no kolēģiem dunci mugurā. Savukārt Levu viņa uzskata par bezkaunīgu un pauž, ka visa pamatā ir skaudība. Abu nesaskaņas sākās pēc tam, kad Tumševica-Ērgle pārtrauca sadarbību ar Levas vīra apsaimniekoto viesnīcu, kur rīkoja pasākumus iepriekš. Viņa arī uzsver, ka tika ievēroti visi valdības notiektie ierobežojumi un tagad, kad ir pagājušas divas nedēļas, viņa droši var pateikt, ka pēc "Rīgas balles" neviens ar Covid-19 nav saslimis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas