Magone publiski uzrunā "Bermudu divstūri"

tautaruna.lv 17.jūnijs 2020, 11:52
 
Ekrānšāviņš no video
Šonedēļ mūziķu apvienība "Bermudu divstūris" publicēja savu jaunāko veikumu, kur īpaša loma atvēlēta arī raidījuma "Slavenības. Bez filtra" dalībniecei Magonei Šutovienei. Tiesa, kā sociālajā tīklā facebook raksta pati dzejniece, tad viņa par šo visu nav nemaz brīdināta.
"Nu re, pašai nezinot,esmu kļuvusi par Latvijas superīgāko reperieni. P.S. Bermuda puiši, uzskatu,ka man par šo bija vismaz jāpajautā, jāpabrīdina! Kā nekā jūs izmantojat manu tēlu, runu,ideju," sociālajā tīklā facebook raksta Magone.

Kā redzams "Bermudu divstūre" publicētajā video, tad dziesmā izmantoti kadri no raidījuma "Slavenības. Bez filtra", kuros Magone stāstījusi par apģērbu.

Ieraksta komentāros cilvēki gan norāda, ka šādi bez saskaņošanas mūziķi gan nedrīkstēja rīkoties. "Uz mana kupra puiši uz paradīzi sataisijušies..protams,neviens man nav prasījis," norāda Magone.

Jau vēstīts, ka dzejnieces un vairāku raidījumu dalībnieces Magones Šutovienes gaitas šogad bija vērojamas raidījumā "Slavenības. Bez filtra", kur viņa atklāja gan to, kā veicas ar saimniecības iekārtošanu Gulbenes pusē, gan atklāti stāstīja par notiekumiem savā un ģimenes dzīvē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas