Paciente par autostāvvietu pie Stradiņa slimnīcas pārmaksā 7 reizes

Viktorija Gabrjuna 17.jūnijs 2020, 13:11
 
Stradiņa slimnīca/Facebook
Kāda Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas (PSKUS) paciente sociālajā tīklā Facebook neslēpa sašutumu par lielo summu, ko nācies samaksāt par slimnīcas teritorijā novietotu auto. Notikušo komentēja arī slimnīcas pārstāvji.
Sieviete raksta, ka pirmā stunda stāvvietā bijusi bez maksas, bet par otro bijis jāmaksā 21 eiro.

“Iebraucām slimnīcas stāvlaukumā uz veselības pārbaudes procedūru, uzkavējāmies divas stundas un desmit minūtes. Pirmā stunda bez maksas, par otru samaksājām 21 eiro. Negribējās ticēt, domājām, ka kļūda, bet stāvlaukuma dežurants apstiprināja, ka viss pareizi, tā vēl maza summa, esot cilvēki, kas maksājot ap 60 eiro. Starp citu, stāvlaukums starp vecajiem korpusiem bija klāts ar granti un dubļiem”," rakstīja paciente.

Savukārt slimnīcā norāda, ka slimnīcas teritorijā ir viena oficiāla stāvvieta - pie jaunā korpusa. Pirmā stunda ir bez maksas, katra nākamā 2 eiro.

To, ka sieviete samaksāja par stundu 14 eiro, slimnīca skaidro ar to, ka auto tika novietots neoficiālajā stāvvietā.

"Stradiņa slimnīcas teritorijā ir viena oficiāla stāvvieta - pie jaunā korpusa. Tajā var iebraukt no Ventspils ielas puses. Stāvvietā ir iespēja novietot 150 automašīnas, kas nozīmē, ka praktiski vienmēr ir atrodama brīva vieta. Pirmā stunda ir bez maksas, katra nākamā 2 eiro. Stāvvietas pacientu un apmeklētāju privātajam transportam starp vecajiem korpusiem nav!


Teritorijā ir iespējams iebraukt arī no Atpūtas ielas puses. Šo iebrauktuvi esam ļāvuši izmantot arī privātajam autotransportam, jo caur to iespējams ātrāk nokļūt līdz Dzemdību nodaļai un Neatliekamās medicīnas centram
15. korpusā. Tomēr - ja auto, pēc pacienta nogādāšanas vajadzīgajā korpusā netiek novietots oficiālajā stāvvietā, jārēķinās, ka izmaksas būs augstas- 7 eiro par 30 minūtēm.


Jebkur - stāvvietā vai teritorijā pirmā stunda iebraucot ir bez maksas!

Slimnīcas teritorija nav paredzēta autotransporta novietošanai. Tajā atļauts pārvietoties tādēļ, lai ērtāk piebrauktu pacientam vajadzīgajā vietā, bet pēc tam transporta līdzekli novietotu citur - ārpus teritorijas, stāvvietā," teikts slimnīcas ierakstā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas