Princim Čārlzam joprojām nav atgriezusies garša un oža

Lelde Veinberga 17.jūnijs 2020, 18:32
 
SIPA/SCANPIX/LETA
Sarunājoties ar mediķiem, britu troņmantinieks princis Čārlzs atklājis, ka viņa ikdiena vēl nav atgriezusies ierastajās sliedēs pēc tam, kad viņam martā tika atklāts jaunais koronavīruss Covid-19.
Izrādās princim joprojām nav atgriezusies garša un oža, stāstot par savu personisko Covid-19 pieredzi atklāja karalienes Elizabetes II dēls. Princis Čārlzs ar mediķiem runāja, ieturot divu metru distanci.

Viņa sieva Kamilla, Kornvolas hercogiene, slavēja mediķu darbu šajā pandēmijas laikā. Šī bija pirmā karaliskā pāra publiskā vizīte kopš sākās karantīnas režīms.

Jau vēstīts, ka šī gada martā britu mediji ziņoja, ka princis Čārlzs sasirdzis ar jauno koronavīrusu Covid-19. Iepriekš tika izteikti minējumi, ka viņš inficējies laikā, kad notikusi tikšanās ar Monako princi Albertu II. Tiesa, tagad britu tabloīds "Express" vēsta, ka Čārlzs, iespējams, saslimis kādā citā pasākumā. Kā izrādās, tad dažas dienas pirms britu valdības paziņojuma par pilnīgu pasākumu atcelšanu no 23.marta, noticis Čeltenhamas festivāls, kurā piedalījies liels skaits ļaužu.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka Čārlzs pašizolācijā Skotijā pavadīja septiņas dienas, kad uzzināja par testa rezultātu. Prinča simptomi bija mēreni. Kā pavēstīja karaļnams, princis bija pie labas veselības un ievēro valdības noteiktos ierobežojumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas