Harijs un Megana grasās nolīgt Holivudas padomdevēju, kura iepriekš strādāja pie Bekhemiem

Baiba Puriņa 16.maijs 2020, 18:41
 
Reuters/PA/Scanpix/Leta
Princis Harijs un Megana Mārkla piedāvājuši darbu Holivudas padomdevējai, kura agrāk strādājusi pie Deivida un Viktorijas Bekhemiem, vēsta "The Sun".

Kopš pārvākšanās aktiera Tailera Perija bijušajā astoņu guļamistabu savrupmājā Losandželosā, Harijs un Megana centušies nolīgt pieredzējušo Rebeku Mostovu, kura pirms tam strādājusi gan ar Bekhemiem, gan pasaulslavenajiem mūziķiem Prinsu un Sīlu.

Avots medijam norādījis, ka Rebeka esot "ļoti diskrēta, profesionāla un gadu desmitiem atradusies augstākās klases slavenību sabiedrībā". "Viņa ir tieši tas, ko Harijs un Megana meklē, turklāt viņai ir labi ieteikumi," norādījis avots.

"The Sun" norāda, ka Mostovas iespējamā nolīgšana arī varētu liecināt, ka nesaskaņas starp Saseksas hercogiem un Bekhemu pāri, ir nolīdzinātas. Janvārī mediji ziņoja, ka princis Harijs konfrontējis Deividu Bekhemu, jo baidījies, ka Viktorija varētu ar medijiem runāt par Meganu. Bekhemi apmeklējuši pāra kāzas 2018. gadā, taču pēc tām viņu draudzība vairs neesot bijusi tik cieša.

Megana un Harijs kopš marta esot apmetušies Toskānas stila villā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas