Kāds Facebook lietotājs publicējis, iespējams, dīvaināko pārdošanas sludinājumu

Viktorija Gabrjuna 16.maijs 2020, 16:01
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
Sociālā tīkla “Facebook” pašmāju virtuālā tirgus vietnēs izvietoti sludinājumi, kuros piedāvā iegādāties lidmašīnas salona krēslus, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Uzdodoties par potenciālo pircēju, “Bez Tabu” žurnālists uzsāka saraksti ar pārdevēju Jāni, kurā tirgotājs informēja, ka divu krēslu komplekts maksā 75 eiro, trīs krēslu komplekts - 100 eiro.

Tāpat pārdevējs informēja, ka nodrošina piegādi. Krēsli atrodoties pie citas personas, pats ir palīgs, kurš izlīdz ar sludinājuma ievietošanu, stāstīja Jānis. Pārdevējs sarakstē lika noprast, ka iespējams iegādāties ne vienu vien krēslu komplektu. Pēc ilgākas iztaujāšanas pārdevējs pārtrauca saraksti un sludinājumus izdzēsa.

Sludinājumu izvietošana internetā sakrīt ar laiku, kad no vairākiem nacionālās lidsabiedrības “airBaltic” gaisa kuģiem krēsli dīkstāves periodā izņemti.

“airBaltic” pārstāvis Didzis Rudmanis stāsta, ka savulaik konkrētā modeļa krēsli bijuši lidsabiedrības lidmašīnās.

"No “airBaltic” puses varam apstiprināt, ka sludinājumā esošie konkrētā modeļa krēsli savulaik tik tiešām tika izmantoti atsevišķās “Airbus A220-300” lidmašīnās. Tomēr pēdējo divu gadu laikā šie krēsli tika nomainīti pret jaunāku, uzlabotu modeli, līdz ar to mūsu flotē šādi krēsli vairs netiek izmantoti," saka Rudmanis.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:14

Jaunākās diskusijas