Samanta Tīna pastāta par savām attiecībām

Baiba Puriņa 16.maijs 2020, 10:31
 
Ekrānšāviņš no video
Dziedātāja Samanta Tīna televīzijas kanāla STV Pirmā! raidījumā "Slavenības. Bez filtra" atklājusi, kā viņu atbalsta draugs, izmeklētājs Nauris Liepiņš.

Samanta Tīna parasti izvairās no savu privāto attiecību apspriešanas, taču šoreiz raidījumā nedaudz atklāj, kā Nauris atbalsta viņu ikdienā.

"Nauris mani ir atbalstījis. Bijis vienmēr blakus. Sagaidījis mājās pēc vēliem nakts koncertiem no Lietuvas ar vakariņām. Ja nepaspēju uz vakariņu laiku, ēdienu [Nauris] ir atstājis ledusskapī," stāsta Samanta.

Viņa stāsta, ka draugs ir palīdzējis arī ar juridisku jautājumu sakārtošanu. "Viņš ir bijis man blakus un man tas ir pats svarīgākais. Nauris ir tas vīrietis, kuram, ja pateikšu, ka ir jāizgludina kleita, viņš izgludinās kleitu. Nauris man ir ļoti daudz kleitas gludinājis, aizskrējis pēc matu lakas," atklāj dziedātāja. Samanta smaidot velta draugam tādus apzīmējumus, kā "īsts brīnums" un "vīrietis - pasaka".

Vēl Samanta atklāj, ka nemīl sniegt "privātus" koncertus vienam cilvēkam, tāpēc Naurim viņa nekad nav uzstājusies. Viņa neslēpj, ka nemīl mēģināt, ja telpā ir lieki cilvēki.

Jau vēstīts, ka Covid-19 pandēmija ieviesusi pamatīgas korekcijas gaidāmajos notikumos visā pasaulē. Arī latviešu dziedātājai Samantai Tīnai diemžēl šī iemesla dēļ šogad gājusi secen kāpšana uz Eirovīzijas dziesmu konkursa skatuves. Kā norādīja Samanta, tad šī ir viena no ambīcijām, kas līdz šim nav piepildījusies. Viņa uzsver, ka viņai vajag to lielo auditoriju, ar kuru dalīties. Turklāt enerģijas viņai ir daudz. "Tas ir tas, pēc kā alkstu," norāda Samanta Tīna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:17

Jaunākās diskusijas