Briti satraucas, vai Elizabete II nav inficējusies ar koronavīrusu

Rita Lazda 11.marts 2020, 13:00
 
PA/SCANPIX/LETA
Tabloīds "Express" šodien publicējis rakstu, kurā paustas iedzīvotāju bažas par karalieni Elizabeti II. Izrādās, ka viņa tikusies ar premjeru Borisu Džonsonu, kurš iepriekš ticies ar britu politiķi Nadīnu Dorisu, kurai konstatēts pozitīvs koronavīrusa "Covid-19" tests.

Lielbritānijā jaunā koronavīrusa tests ir pozitīvs parlamenta deputātei no Konservatīvās partijas Nadīnai Dorisai, kas ir parlamentārā valsts sekretāra vietniece veselības un sociālās aprūpes jautājumos.

Izrādās, ka vēl piektdien viņa tikusies ar Borisu Džonsonu, kuram simptomu gadījumā arī varētu tikt veikts koronavīrusa "Covid-19" tests.

Pēc divām dienā pieņemšanā abatijā britu premjers ticies ar karalieni Elizabeti II. "Kāpēc karaliene neatrodas izolācijā. Šādi viņa tiek pakļauta lielam riskam," mikroblogošanas vietnē twitter norādījis kāds komentētājs.

"Viņš bija vienu soli no karalienes," norāda kāds cits komentētājs, kurš uzsver, ka britu valdībai šobrīd vispār vajadzētu vairīties no tikšanās reizēm.

Jau vēstīts, ka šobrīd ļoti liela uzmanība tiek pievērsta tam, lai ar vīrusu nesasirgtu karalienes Elizabetes II 99 gadus vecais vīrs Filips. Tāpat mediji ievērojuši, ka kopš brīža, kad sākusies koronavīrusa izplatība, karaliene Elizabete II sasveicinās ar cimdiem rokās, turklāt spriež par vairāku pasākumu atcelšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas