VIDEO: Kā Magones vīrs aizsargā ģimeni no koronavīrusa

Baiba Puriņa 11.marts 2020, 11:27
 
Ekrānuzņēmums no YouTube/STV Pirmā!
TV šovu zvaigznes Magones Šutovienes vīrs Žanis ir ļoti noraizējies par ģimenes veselību koronavīrusa dēļ, tādēļ ģimenei noteikti ierobežojumi.

Televīzijas kanāla STV Pirmā! šovā "Slavenības. Bez Filtra" Magone atklāj, ka vīrs mājās noteicis karantīnu un neļauj tajā viesoties pat šova filmēšanas grupai.

Lai gan Magone pati, šķiet, nav nobažījusies par koronavīrusu, viņa atklāj, ka asā diskusijā ar vīru tomēr nolemts, ka jaunā māmiņa ar atvasi paliks mājās un nedosies uz dzimtsarakstu nodaļu, lai reģistrētu meitas vārdu.

"Mēs šādu lēmumu pieņēmām, tāpēc ka koronavīruss ir problēma. Mums ir mazs bērns. Es kā tēvs esmu spiests aizsargāt ģimeni," uzsver Žanis. "Jau starptautiskā sabiedrība ir pateikusi, ka tas ir ļoti liels risks. Es taču to visu neizdomāju," nelokāms ir Magones vīrs.

Žanis arī paskaidro, kāpēc nevēlas mājā ielaist šova filmēšanas grupu: "Mēs tā izlēmām tāpēc, ka Jūsu filmēšanas grupa galu galā brauc uz ārvalstīm, sarunājas un kontaktējas ar citiem cilvēkiem."

Viņš arī norāda, ka dzīvo laukos, jo pilsētā "vienmēr būs kaut kādas problēmas". "Lauki ir pēdējā vieta, kurā var nonākt vīruss. Es to zinu," pārliecināts ir Žanis.

Jau vēstīts, ka lai gan Magone vēl ar meitas vārdu vēlas klusēt, viņas vīrs Žanis kameru priekšā atklājis, kā jaunā māmiņa vēlas jaundzimušo dēvēt par Magnoliju Latviju.

25. februārī Madonas slimnīcā Magone Šutoviene (agrāk Burka) sagaidīja savu pirmdzimto meitiņu, kas pasaulē nāca ūdens dzemdībās. Mazā piedzima kā branga meitenīte - 53 cm gara un 3800 g smaga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas