Zināms, kāpēc Zavorotņukas ģimene klusē par aktrises slimību

Baiba Puriņa 11.marts 2020, 13:50
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita paskaidrojusi, kāpēc neviens no aktrises radiniekiem nekomentē viņas slimības detaļas, vēsta "otkrito.lv".

24 gadus vecā Anna atklāj, ka viņas ģimene ieņēma stingru nostāju un nolēma par aktrises slimību neveidot publisku ažiotāžu. Tieši tādēļ aktrises tuvinieki atsakās sazināties ar presi un nepiekrīt piedalīties televīzijas raidījumos.

"Mēs nekad nepārvērtīsim mūsu traģēdiju šovā. Es to uzskatu par lielu grēku," atzinusi Anna.

Privātums bijusi arī pašas Anastasijas vēlme, kurai arī iepriekš nekad neesot paticis iztirzāt savu personīgo dzīvi presē. Radinieki vēlējās aizsargāt aktrises personīgo dzīvi.

Anna visu gadu esot atradusies līdzās ar vēzi slimajai mātei un atteikusies sazināties pat ar draugiem, kā arī ilgi apspiedusi savas emocijas. Viņa nesen devusies ceļojumā uz Itāliju un tas mainījis viņas skatījumu uz notiekošo. Tāpēc tagad Anna ir izlēmusi atklāt savas emocijas.

Jau vēstīts, ka tikai nesen ar vēzi slimās krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita Anna sociālajos tīklos dalījās ar atklātu ierakstu, kurā stāsta, kā patlaban jūtas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas