"Nodedzināji tiltus un pameti mani"; Linda Mūrniece dalās ar emocionālām atziņām

Lelde Veinberga 11.marts 2020, 19:23
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
"Tu todien aizgāji. Aizcirti durvis. Savā prātā nodedzināji tiltus un pameti mani uz visiem laikiem. Pēc tam nez kādēļ iedomājies, ka arī dzīvē ir atpakaļgaita, ne tikai mašīnai uz ceļa..." emocionālu ierakstu sociālajos tīklos iesāk bijusī politiķe, tagadējā viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece.

"Tu ieslēdzi atpakaļgaitu kopā ar savu sajūtu - tev mani vajag... Atpakaļgaitā nāci pie manis. Tomēr tie nebija pareizie vārdi, kurus teici. Un atpakaļgaita pliekana un tukša.... Pat neietriecies sienā no dusmām un manis zaudējuma sāpēm. Vienkārši ieripoji pļavā, no kuras pats sevi izstumsi. Bez manis gan.

Zini, kā patiesībā ir?

Tu vienmēr meklēsi mani. Arī tad, kad redzēsi mani laimīgu citam līdzās, Tu meklēsi. Jo tev vajag mani. Es esmu tavs patvērums un miers. Es esmu tava veldze un svelme. Un es esmu tavs piepildījums. Bez manis tev nav iedvesmas. Tu vari domāt, ka raksti un radi un esi ģeniāls. Nē. Bez manis tu izmisīgi meklēsi vārdus un domas. Tu mosties naktī un meklē iedvesmu.
Tikmēr tā ir pie manis.

Patiesībā es esmu iedvesma. Tava

Tu vari ieslēgt atpakaļgaitu un aizcirstās durvis atvērt no jauna. Tev tas ir jādara. Sevis paša dēļ. Bez manis nav sajūtas par rītu un sauli. Bez manis galu galā nav neviena, ko pamest un, aizcērtot durvis, aizskriet...

Bez manis nav iedvesmas.

Tiltus ja dedzini... tad dedzini tā, lai tie liesmo. Neatstāj nesadedzinātus, nav vērts. Neaizcērt durvis. Tās tevi nepasargā. Šķir tevi no manis. Un tev to nevajag," ierakstu noslēdz Mūrniece, kura aicina sargāt tos, kuri mūs mīl, kuri "nededzina tiltus un neaizcērt durvis".

Mūrnieces Facebook sekotāji norāda, ka ieraksts viņus aizkustinājis un daudzi šis atziņas salīdzina arī ar savas dzīves pieredzi.

Jau ziņots, ka janvārī līdz ar savu dzimšanas dienu Linda Mūrniece izdeva savu otro grāmatu ar nosaukumu "Gandrīz gadagrāmata".

Kā vēstīts, Linda Mūrniece savu jubileju atzīmējusi ar svinībām viesnīcā "Hotel Roma", kuras apmeklējuši arī daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki, to skaitā, dziedātājs Nikolajs Puzikovs, televīzijas raidījumu vadītājs Roberto Meloni un dziedātāja Samanta Tīna, kura jubilārei par godu arī uzstājusies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas