Medijs: starp prinčiem Viljamu un Hariju ir jūtama spriedze

Baiba Puriņa 11.marts 2020, 12:15
 
AFP / Scanpix / LETA
Ja iepriekš princis Viljams, Keita Midltone, princis Harijs un Megana Mārkla britu sabiedrībā tika dēvēti par "lielisko četrinieku", tad tagad pēc Harija un Meganas skandolozā lēmuma, starp brāļiem ir jūtama spriedze, vēsta "Mirror".

9. martā bija pēdējā diena, kad princim Harijam un Meganai Mārklai bija jāveic savi karaliskie pienākumi, apmeklējot Vestminsteras Abatiju.

Kā novērojis medijs, prinči pasākuma laikā tikai īsu brīdi apmainījušies smaidiem un sasveicinājušies. Starp viņiem bijusi acīmredzama "plaisa". "Pirms gada viņi visi saskūpstījās un priecīgi sarunājās," norāda "Mirror" pārstāve Reičela Bletčlija. Šoreiz Harijs un Megana uzreiz devušies uz savām sēdvietām un abi pāri apmainījušies vien īsiem sveicieniem.

Karaliene esot īpaši lūgusi Hariju un Meganu pievienoties karaliskajai ģimenei šajā pasākumā, kas viņai dauz nozīmējot.

Medijs uzsver, ka par spīti Saseksas hercogu lēmuma skandalozitātei neviens nevar noliegt, ka britu nācija ir zaudējusi vērtīgu un dinamisku karaliskās ģimenes papildinājumu.

Jau ziņojām, ka tabloīds "Express" informē, ka lai gan karaliene Elizabete II ir samierinājusies ar mazdēla un viņa sievas lēmumu, zināms, ka viņa ļoti baidās par to, kā neredzēs, kā uzaug viņas mazmazdēls Ārčijs.

Kā jau iepriekš vēstīts, janvāra sākumā vēl pirms apspriedes ar ģimeni Harijs un Megana paziņoja par atkāpšanos no karalisko pienākumu pildīšanas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas