Līgavainis pastāsta, kāpēc bildinājis draudzeni Latvijas TV šovā

Baiba Puriņa 11.marts 2020, 14:20
 
Ekrānuzņēmums no video/Skaties.lv/Stilistu kaujas
Tv 3 pārvērtību šova "Stilistu kaujas" skatītāji bija liecinieki Rolanda publiskajam bildinājumam. Tagad līgavainis atklājis, kāpēc nolēmis spert šādu soli, vēsta portāls "Skaties.lv".

Gunitu Bižāni šovam ”Stilistu kaujas” pieteica mīļotais vīrietis Rolands Afanasjevs, lai iepriecinātu viņu Sieviešu dienā. Sabiedrības uzmanības lokā nonāca abu iepazīšanās stāsts.

Kā tagad Skaties.lv atzīst šova varoņi, stāstā par iepazīšanos lidostā ir kāda detaļa, ko viņi vēlas izskaidrot visiem raidījuma skatītājiem. Proti, abi iepazinušies gadu agrāk, nevis pērn, kā Rolands stāstīja šovā.

To, ka šī bija mīlestība no pirmā skatiena, apliecina arī Gunita, kura 2018. gada 14. jūlijā Rīgas lidostu devusies līdzi draudzenei, kurai vajadzējis satikt Rolandu, ar kuru tobrīd attiecības jau bija izjukušas. ”Es prasīju, kāds viņš ir, vai viņš ir brīvs? ”To tu pati varēsi pajautāt,” viņa atbildēja,” atminas Gunita.

Jūtas abu starpā uzplaukušas nekavējoties. ”No tās pašas dienas sākām dzīvot kopā,” saka jaunā sieviete. Kā patīkamu aspektu Rolands atzīst to, ka abu kopā dzīvošana veidojusies no absolūtas nulles: ”Sākumā Gunitai pat īsti nekādu drēbju nebija.”

Pērnā gada martā pasaulē nāca abu kopīgais dēliņš Alekss, tādēļ lēmums par attiecību noformēšanu oficiāli ir tikai likumsakarīgs.

Jautāts, kādēļ bildinājums izteikts TV šovā, Rolands, kurš ikdienā lidostā strādā par krāvēju, neslēpj: ”Jau no bērnības esmu ļoti atraktīvs. Man vispār patīk būt starmešu gaismā. 2. klasē, kad es ieraudzīju, ka mani puikas ar kori tikuši avīzē, es sāku dziedāt korī.”

Plāns par bildinājumu televīzijas kameru priekšā nācis nejauši. ”Gribēju to darīt Romā, bet šī bija iespēja to izdarīt ātrāk. Radās situācija, ka bija iespēja piedalīties šovā un nodomāju, kāpēc gan ne. Protams bija jāsaņemas, bet tas bija no visas sirds,” par lielo dzīves notikumu stāsta vīrietis.

Viņš neslēpj, ka šova filmēšanas noslēgumā gan uztraukums, gan apjukums bijis liels, taču ļoti priecājas, ka šis svarīgais solis sperts.

”Kāzas plānojam svinēt nākamgad, jo tas tomēr ir diezgan liels finansiāls ieguldījums,” saka Rolands.

”Es bērnībā sev apsolīju precēties vienreiz un to visu izbaudīt vienreiz. Kā mājai pamatus veidot, tā arī ģimeni - kārtīgi, pamatīgi. Es gribu vienu skaistu ģimeni, un uz to mēs arī ejam,” tā Rolands.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:30

Jaunākās diskusijas