Hosams Abu Meri koronavīrusa dēļ atceļ ceļojumu uz Parīzi

tautaruna.lv 11.marts 2020, 12:32
 
Vladislavs Proškins/F64
Tiem, kuri šajā pavasarī bija ieplānojuši ceļojumus, šobrīd ir jāpieņem lēmums, vai koronavīrusa dēļ ir vērts tajos doties. Ārsts un politiķis Hosams Abu Meri soctīklos atklājis savus ceļojuma plānus.

Sociālajā vietnē Instagram Abu Meri publicējis ierakstu, kurā atklāj, ka atcēlis ceļojumu uz Franciju, kur bija plānojis doties kopā ar ģimeni.

"Mēs ar sievu un bērniem atcēlām sen plānoto braucienu uz Parīzi. Aicinu ikvienu pārdomāt ceļojumu plānus un izbaudīt Latviju!"
View this post on Instagram

A post shared by Hosam Abu Meri (@hosamabumeri) on

Jau vēstīts, ka šobrīd daudzas Latvijas slavenības ir izlēmušas neatcelt savus plānotos ceļojumus vīrusa izplatības dēļ. Piemēram, radio ētera personība un šovu vadītāja Baiba Sipeniece- Gavare šobrīd atrodas Austrijā un soctīklos paziņoja, ka cer, ka pēc atgriešanās neviens par koronavīrusu vairs nerunāšot. Savus ceļošanas plānus negrasoties atcelt arī dziedātāja Liene Šomase.

Jau ziņots, ka trešdien vēl diviem Latvijas iedzīvotājiem, kuri atgriezušies no slēpošanas kūrorta Itālijā, apstiprināta koronavīrusa izraisītā slimībā Covid-19, tādējādi saslimšanas gadījumu skaits sasniedzis 10, informē Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

Līdz šim Latvijā kopā veikts 291 izmeklējums uz Covid-19, no tiem 17 pēdējās diennakts laikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:53

Jaunākās diskusijas