Kivičs draud piekaut Lienes aizvainotāju "teātrī uz skatuves"

tautaruna.lv 9.janvāris 2019, 12:30
 
Emīls Desjatņikovs/F64 Photo Agency
Saniknotais mūziķis Andris Kivičs, kurš draudējis izrēķināties ar jokdari, kurš ar karikatūras palīdzību nelāgā gaismā parādījis viņa mīļoto sievieti Skulmi, savā sociālā tīkla Facebook kontā nācis klajā ar jaunu paziņojumu.
"Ja kāds pazemos Lieni, es viņu piekaušu.Un ,iespējams, varu izdarīt to arī Valmieras teātrī, izrādes vidū. Pēkšņi, ne no kurienes," piedraudējis Kivičs.

Jau vēstīts, ka dziedātājs savā Twitter kontā vakar, 8. janvārī, publicēja kāda vīrieša foto, lūdzot sabiedrībai palīdzēt noskaidrot viņa identitāti.

Sociālajā tīklā Facebook kāds mākslinieks vārdā "Liktenīgais" ievietoja karikatūru, kurā pa vidu redzama Liene Skulme. Viņa tērpusies kā "Nāve" un rokas tur izkpati. Savukārt abās malās redzami Andri - Kivičs un Lienes iepriekšējais mīļotais, precētais aktieris Andris Bulis, ar kuru viņai vairākus gadus bija dēka.

Facebook/ekrānšāviņš

Karikatūrā redzams, ka "Nāve" paviesojusies jau pirmajās durvīs, kur ir Buļa portrets un tagad dodas Kiviča virzienā.

Savukārt vakar, kamēr mūziķis risinājis savas problēmas, tikmēr karikatūras autors sarunā ar portālu "skaties.lv" norādījis, ka nekur no mūziķa neslēpjas. Kā izrādās, tad īstajā dzīvē šis cilvēks ir aktieris Pauls Iklāvs, kurš neslēpj, ka nevienā brīdi nav domājis aizskart nedz mūziķi, nedz viņa draudzeni.

Arī Liktenīgā izveidotā karikatūra nav domāta kā ņirgāšanās, bet gan kā aizsākums diskusijai par dažādiem attiecību modeļiem, vēsta portāls.

Jāatzīmē, ka ne vien Kivičs nosaucis karikatūras autoru par kretīnu, bet gan norādījis, ka viņš slēpjas, arī visus cilvēkus savā Facebook kontā nodēvējis par idiotiem.

Jāpiebilst, ka Kivičam arī iepriekš nācies aizstāvēt savas sievietes. Runa ir par Kiviča bijušo draudzeni Danu Dombrovsku. 2005. gada 10. jūnijā, pēc publikācijas žurnālā "Vakara Ziņas" par to, kā Kiviča draudzene Dana Dombrovska piedalījusies porno fotosesijā mājaslapā www.russiangirls.lv, Andis Kivičs smagi bija piekāvis VZ redaktoru Juri Milleru, radot vidējus un vidēji smagus miesas bojājumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas