Kauslīgi noskaņotais Kivičs visus cilvēkus nodēvējis par idiotiem

tautaruna.lv 9.janvāris 2019, 9:36
 
Edmunds Brencis/F64 Photo Agency
Dusmu māktais mūziķis Kivičs otrdien, 8. janvārī, meklēja un draudēja izrēķināties ar kādu jokdari, kurš izveidojis karikatūru ar viņa mīļoto sievieti, mākslinieci un žurnālisti Lieni Skulmi. Ne tikai viņš nosaucis karikatūras autoru par kretīnu, norādījis, ka viņš slēpjas, bet gan arī visus cilvēkus savā sociālā tīkla Facebook kontā nodēvējis par idiotiem.
"A, kā Jums šķiet, cilvēki nav idioti?" retoriski jautā mūziķis.

Facebook/ekrānšāviņš

Pie ieraksta komentāros cilvēki Kiviču izsmej un nopeļ par tāda veida attieksmi. Kāds vīrietis minējis, ka neraugoties uz to, ka abi nav pazīstami, ir visai skumji noskatīties, cik zemu mūziķis ir gatavs krist slavas un popularitātes dēļ. Tostarp kāds cits Facebook lietotājs pieļāvis, ka, iespējams, Kiviča konts ir uzlauzts, jo viņš nespēj noticēt tam, kā mūziķis uzvedas.

Vēl kāds raksta, ka Kiviča dzīvē degunu netaisās bāzt. "Andris Kivičs, man pret tevi pretenziju nav. Foršs cilvēks esi. Tavā dzīvē degunu nebāzīšu. Turpini spridzināt tālāk, lai cilvēki cepās. Tāpat lielākai daļai nav, ko darīt, kā tikai urbināt degunu un komentēt citu dzīvi. Turies vecīt," novēl Jānis.

Jau vēstīts, ka vakar, kamēr mūziķis risinājis savas problēmas, tikmēr karikatūras autors sarunā ar portālu "skaties.lv" norādījis, ka nekur no mūziķa neslēpjas. Kā izrādās, tad īstajā dzīvē šis cilvēks ir aktieris Pauls Iklāvs, kurš neslēpj, ka nevienā brīdi nav domājis aizskart nedz mūziķi, nedz viņa draudzeni.

Arī Liktenīgā izveidotā karikatūra nav domāta kā ņirgāšanās, bet gan kā aizsākums diskusijai par dažādiem attiecību modeļiem, vēsta portāls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:17

Jaunākās diskusijas