Paskat, kā tik ļoti meklētais "kretīns" turpina jokot par Kiviču

tautaruna.lv 9.janvāris 2019, 17:21
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Otrdien, 8.janvārī, īstu vētru sociālajos tīklos sacēla mūziķis Andris Kivičs, kurš sadusmojās par to, ka Valmieras drāmas teātra aktieris Pauls Iklāvs atļāvies pajokoties par viņa mīļoto Lieni Skulmi. Kamēr A.Kivičs velta skarbus vārdus sabiedrībai, sola piekaut tos, kuri pazemo viņa mīļoto, tikmēr karikatūras autors, kuru mūziķis iepriekš nodēvējis par kretīnu, sociālajā tīklā facebook publicējis jaunu joku.
"Ja kāds pazemos Lieni, es viņu piekaušu.Un,iespējams, varu izdarīt to arī Valmieras teātrī, izrādes vidū.Pēkšņi, ne no kurienes," tā sociālajā tīklā facebook rakstīja mūziķis Andris Kivičs, kurš dusmīgs par iepriekš publikai atrādīto karikatūru.
Tiesa, tikmēr tās autors Pauls Iklāvs, kurš jau iepriekš skaidrojis, ka ar to nav domājis aizvainot nedz Lieni, nedz Andri, radījis jaunu joku. Šoreiz tapis tā sauktais "gifs", kurā viņš ironizē par A.Kiviča cīņu pret internetu.
Jau vēstīts, ka A.Kiviča izteikumus sociālajos tīklos pamanījuši arī partijas "KPV LV" pārstāvji. Mūziķa, partijas "KPV LV" biedra Andra Kiviča pēdējās dienās pausto sociālajos tīklos izvērtēs "KPV LV" Ētikas komisija, norādīja partijas pārstāvis A.Kaimiņš.
Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka politiskais spēks absolūti norobežojas no Kiviča izteikumiem, un Kaimiņš akcentē, ka personīgi nekādā veidā nevar atbalstīt izteikumus, kas ir draudoši, pazemojoši, rupji un aizskar privātumu. Šādi izteikumi Kaimiņa ieskatā ir nepieņemami, akcentēja politiķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:46

Jaunākās diskusijas