Kas patiesībā ir "kretīns", kuru tik izmisīgi meklē Kivičs?

tautaruna.lv 9.janvāris 2019, 7:13
 
Annija Meikšāne/ F64 Photo Agency
Otrdien, 8.janvārī, īstu vētru sociālajos tīklos sacēla mūziķis Andris Kivičs, kurš izmisīgi meklē personu, kura publicējusi karikatūru ar viņa mīļoto, žurnālisti un mākslinieci Lieni Skulmi. Kamēr mūziķis vēl otrdienas vakarā publicējis bildi ar vaininieku, nosaucot viņu par kretīnu, tikmēr pats karikatūras autors paskaidrojis notikušo.
"Īsts kretīns izskatās tā. Bet visa pasaule ir sadevusies rokās, lai puika nedabū uzslavas no manis," otrdienas vakarā mikroblogošanas vietnē twitter raksta mūziķis Andris Kivičs, kurš sociālajā tīklā facebook iepriekš kritizējis sabiedrības daļu, kurai patīkot, ka trīs bērnu mamma tiek attēlota kā nāve. Tiesa, arī pats kritiķis savā virzienā saņēmis pārmetumus par to, ka pametis sievu ar bērniem.

Kamēr mūziķis risina savas problēmas, tikmēr karikatūras autors sarunā ar portālu "skaties.lv" norādījis, ka nekur no mūziķa neslēpjas. Kā izrādās, tad īstajā dzīvē šis cilvēks ir aktieris Pauls Iklāvs, kurš neslēpj, ka nevienā brīdi nav domājis aizskart nedz mūziķi, nedz viņa draudzeni.

Arī Liktenīgā izveidotā karikatūra nav domāta kā ņirgāšanās, bet gan kā aizsākums diskusijai par dažādiem attiecību modeļiem, vēsta portāls.

Avots: Portāls "skaties.lv"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:24

Jaunākās diskusijas