Skandalozā Latvijas TV šovu zvaigzne aizstāv sevi apsūdzībās par zādzību

tautaruna.lv 24.oktobris 2018, 11:31
 
Ekrānšāviņš/Facebook
Skandalozā Latvijas TV šovu zvaigzne Aija Dembovska portālam “skaties.lv” sniegusi savu skaidrojumu par izskanējušajām apsūdzībām, ka viņa apzagusi savus labdarus, kas viņai snieguši palīdzību pēc tam mitekļa zaudēšanas.
”Tas kļūst par traku! Katrs, kuram nav slinkums, tagad var paņemt manu vārdu un izmantot pēc sirds patikas!” par Agra Stūrmaņa sūdzību “Facebook” grupā saka Dembovska.

Atgādinām, ka Stūrmanis Dembovsku apsūdzēja Xbox spēļu konsoles un draudzenes drēbju un kosmētikas nozagšanā pēc tam, kad pāris viņai bija piedāvājis palikt pie viņiem.

Dembovska skaidro, ka Stūrmani nemaz nepazīstos un nekad neesot viņu satikusi. Abi iepazinušies sociālajos tīklis, un puisis vēlējies satikties, bet Dembovska atteikusi. Viņa pieļauj, ka apsūdzības ir atriebība par atraidījumu.

”Viņš man sūtīja attēlus ar savu mantību un piedāvāja tikties. Es atteicos. Nobloķēju viņu un ziņas izdzēsu, ko tagad gan nožēloju, jo būtu pierādījumi. Esmu jau vērsusies policijā ar iesniegumu,” komentē Dembovska, kura arī piebilsts, ka uzreiz pēc atgriešanās no Holandes devusies filmēties “Lauku sētā”.

Arī raidījuma producenti apstiprina, ka Dembovska šova atlasēs piedalījusies attālināti.

Nelaimju vajātā TV šovu zvaigzne žēlojas, ka tauta nu viņu vaino visvisādās parestībās un ikdienā viņai pienāk draudu vēstules.

”Cilvēki, kuri mani nepazīst, sola sabojāt dzīvi, un tas tiešām notiek. Padara mani par m***u un zagli. Kas tālāk? Kāds paziņos, ka esmu slepkava?” sašutusi Dembovska.

Dembovska parādījusies tādos šovos kā “Lauku Sēta”, “Precētie pret brīvajiem” un “Pirmais skūpsts”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:05

Jaunākās diskusijas