Bauskas pusē 15 eiro parāda dēļ kāda ģimene sakaujas

tautaruna.lv 24.oktobris 2018, 15:20
 
F64
Bauskas novada Brunavas pagastā starp kādas ģimenes locekļiem izcēlies pamatīgs konflikts 15 eiro parāda dēļ, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Izvilka viņu pagalmā, kur atklapēja kārtīgi: pārsita degunu, visas drēbes bija asiņainas.

Bauskas novada Brunavas pagasta mājās ”Kalēji” oktobra svētdienas vakarā saimniece Dace ciemos uzaicinājusi savu brāli Uģi. Nenoliedz, ka abi lietojuši alkoholiskos dzērienus. Paralēli notikusi komunikācija telefoniski ar abu brāli Kārli un viņa dēlu Renāru.

”Brāļa dēls Renārs sāka terorizēt Uģi ar rupjībām apsaukāt, pati dažus vārdus dzirdēju,” atminas Dace.

Pēc dažām stundām pie mājas piebraukusi automašīna, nelūgti esot ieradušies septiņi cilvēki, kuri meklējuši Daces brāli Uģi, stāsta Dace. Bara priekšgalā esot bijis brālis Kārlis un viņa dēls Renārs, ar kuriem iepriekš notikuši telefoniski strīdi.

Dace stāsta, ka radinieki centušies atdarīt mājas durvis, pati tās nesekmīgi centusies turēt aizvērtas.


”Es teicu, kā nav kauna ienākt privātīpašumā! Kad attaisīja durvis, Renārs [brāļa dēls] man iesita pa ausi. Teicu viņam: ”Ko tad tu, šmurguli, liec man rokas klāt?!” Tobrīd brālis Uģis, kuru viņi meklēja, sēdēja virtuvē. Izvilka viņu pagalmā, kur atklapēja kārtīgi: pārsita degunu, visas drēbes bija asiņainas. Kad bija aizgājuši, atbrauca ātrā palīdzība, aizveda Uģi uz slimnīcu. Viņi salauza viņam degunu, bija arī iekšējā asiņošana, riktīgi viņu atspārdīja. Pēc sišanas viņš 20 minūtes bezsamaņā gulēja!” saka Dace.


Radinieki, kuri ieradās pārmācīt brāli Uģi (brālis Kārlis un viņa dēls Renārs), dzīvo pārsimt metru attālumā, otrpus A7 šosejai. Cietušā māsa stāsta, ka konflikts un dūru vicināšana notikusi 15 eiro parāda dēļ. Kā stāsta sieviete, parādā bijis nevis cietušais brālis, bet gan pāridarītāji, kuriem cietušais iepriekš aizrādījis, ka būtu jāatdod 15 eiro parāds, naudu esot aizņēmušies, lai nopirktu cigaretes.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:02

Jaunākās diskusijas