Vīrietis "Facebook" uzmācas jaunām meitenēm

tautaruna.lv 24.oktobris 2018, 13:22
 
PA Pictures/Scanpix
Sociālajā portālā “Facebook” siro kāds jauns puisis, kurš iedveš bailes meitenēm un dusmas viņu mīļotajiem, vēsta raidījums “Bez Tabu”.

Puisis pie meiteņu ierakstiem atstāj šausmiņošus komentārus, kas liek domāt, ka jālūdz likumsargu palīdzība.

Kāda vēstule satur šādu tekstu: ”Uz mājiena spēcīgi vīri izsekos, iedzīs strupceļā, gluži kā tādu traku govi b** un ar pāris veiklām kustībām tu tiksi nolinčota un uzliekot kāju tev uz pakaļas (tu sāc kunkstēt mīļā) tev tiks nobloķētas rokas. Bet savukārt, kad tu tiksi saslēgta rokudzelžos, tu i-********* no visa spēka dabūsi ar kulaku man pa galvu *******, kā rezultātā tev tiks ielausts čerdaks, cūk……, bet kad tu būsi ***** ******* un pagalam mīksta un nevarīga, tad tevi vīri aizmetīs kā tādu vecu ar suņa **** un ķēves ***** pietraipītu ***** lupatu. Velns. Brutāli piekauta, kāja uz pakaļas, mīļā, tu kunksti kā puskauta cūka. Nobloķētas rokas, ****** *******, mana mazulīte……Vareni! Vai ne?”

Kāda “Bez Tabu” skatītāja arī saņēmuši šādu baisu komentāru. Viņa saprot - jauneklis nešķiro, vai meitene ir pazīstama, vai nē. Agrāk gan vīrietis terorizējis tikai vecākas sievietes. Tāpat viņš nogādāts kādā medicīnas iestādē, un viņam ir jālieto zāles, bet to viņš nedara, dodot priekšroku alkoholam. Tāpat vardarbīgais jauneklis fotografē citus cilvēkus un izvieto viņu attēlu internetā, pievienojot seksuāla rakstura komentārus. Vīrietis arī esot pirms vairākiem gadiem izklaidējies, no daudzstāvu ēkas pēdējā stāvu uz ielas metot tukšas pudeles un ķieģeļus.

Krīzes centra “Skalbes” vadītāja Zane Avotiņa iesaka šādus cilvēkus ignorēt, jo viņi tieši meklē uzmanību, un tāpat arī komentē, ka būtu jāiesaista arī tiesībsargājošās iestādes, jo nevar zināt, vai jauneklis kādā brīdī nepāriet pie darbiem.

Bez Tabu” izdodas sazināties ar rupekli. Ainārs pastāsta, ka viņam ir bail, ka kāds viņu vēro un ka jau torīt viņš ir piedzīvojis uzbrukumu. Savu rīcību vīrietis apzinās un atzīstas, ka tas viss ir sarakstīts dzērumā. Tāpat viņš pauž vēlmi atvainoties.

Par Aināra rīcību policijā ir viens iesniegums, bet likumsargi aicina pie viņiem vērsties arī citus, kuriem bijusi darīšana ar šo jaunekli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:43

Jaunākās diskusijas