Princis Viljams atklāj, kas kopīgs viņa dēlam ar mirušo vecmāmiņu

tautaruna.lv 24.oktobris 2018, 17:55
 
AFP/ SCANPIX
Lielbritānijas princis Viljams kādas tikšanās laikā atklājis, kas kopīgs viņa vecākajam dēlam Džordžam ar pirms vairākiem gadu desmitiem mirušo vecmāmiņu, informē "The Sun".

Prinča Viljama un viņa sievas Ketrīnas vecākais dēls Džordžs allaž sabiedrības priekšā uzvedies teju nevainojami. Puisēns gandrīz vienmēr redzams labā noskaņojumā, smaidīgs, turklāt nekautrējas arī pamāt saviem atbalstītājiem.

"Viņš mīl dejot," sarunas laikā norādījis 36 gadus vecais Viljams.

Izrādās, ka līdzīgi kā viņa vecmāmiņa Diāna, arī mazais Džordžs ir liels deju fans. "Viņš mīl dejot," sarunas laikā norādījis 36 gadus vecais Viljams. "Tāpat kā mana mamma Diāna, kura arī mēdza bieži uzdejot, Džordžs to dara no sirds."

Zināms, ka piecus gadus vecais puisēns apmeklējot arī baleta un laikmetīgas dejas nodarbības. Katru nedēļu viņam ir 35 minūtes ilga deju nodarbība, kurā pavadījumu spēlē pianists, informē medijs.

Tiesa, mazais Džordžs esot pievērsies arī sportiskām aktivitātēm. Viņš apmeklējot arī peldēšanas un vieglatlētikas treniņus.

Jau vēstīts, ka princis Viljams un viņa sieva Ketrīna ir trīs bērnu vecāki. Viņu laulībā dzimuši dēli Džordžs un Luiss, kā arī meita Šarlote.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:19

Jaunākās diskusijas