Tikai Krievijā! Krimas slaktiņā bojāgājusī ''atdzīvojusies'', lai komentētu notikušo

tautaruna.lv 24.oktobris 2018, 13:35
 
Ekrānšāviņš
Krievijas televīzijas kanālā ''Rosija 1'' tiešraidē notikusi intervija ar Krimas slaktiņā bojāgājušo, tādejādi izsaucot sašutumu - kā tas iespējams?!
Kerovas mātei nācies atkārtoti doties uz morgu, lai pārliecinātos, ka mirstīgās atliekas tiešām pieder viņas meitai...

Proti, 16 gadus vecā Alina Kerova bija viena no 21 slaktiņā zaudētajām dzīvībām, bet jau pēc nāves sniegusi interviju, komentējot notikušās šausmas.

Tas šokējis viņas tuviniekus un draugus, kuri apstiprinājuši, ka tā, protams, nekādi nav mirusī meitene, ziņo ''Doždj''.

''Rosija 1'', kā arī ''mirušās'' intervētāja Olga Skabajeva, ilgāku laiku atteicās notikušo komentēt, līdz viem pēc nedēļas paziņoja, ka tiešām noticis pārpratums.

Kanāls apgalvo, ka šo ''aculiecinieci'' atradis kāds brīvprātīgais darbinieks, tomēr tagad viņi noskaidrojuši, ka viņa bijusi viltvārde. ''Rosija 1'' atzinuši, ka nepārbaudīja saņemto informāciju un nekavējoties steidza viņu intervēt televīzijas tiešraidē.

Neesot zināmi iemesli, kuru dēļ viltvārde uzdevusies par noslepkavoto meiteni.

Sekas tam bijušas arī reālas - Kerovas mātei nācies atkārtoti doties uz morgu, lai pārliecinātos, ka mirstīgās atliekas tiešām pieder viņas meitai...

Kā zināms, Krimas pilsētā Kerčā šī gada 17.oktobrī arodskolā notika slaktiņš, kuru veica 18 gadus vecais Vladislavs Rosļakovs, tādejādi nogalinot 21 cilvēku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas