Internetā izceļas asa diskusija par Latvijas lielveikalā nopirktu sieru

tautaruna.lv 24.oktobris 2018, 14:35
 
Privātais arhīvs/skaties.lv
Kāds pircējs vērsies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), parādot, kādu sieru viņam nācies nopirkt Latvijas lielveikalā. Viņš uzskata, ka tiek "apšmaukts".
Alpu siers ir ar lieliem caurumiem, bet paka ir pilna ar siera sķēlēm, kam ir mazi caurumiņi. Skaidri redzams, ka tas nav Alpu siers!

Viņš raksta, ka konkrēto sieru pērk regulāri, taču pēdējā laikā pamanījis izmaiņas tā izskatā.

"Pērkam regulāri “Rimi” Alpu sieru un pēdejā laikā gadās paka, kur Alpu siers ir tikai viena šķēle, bet pārējais ir kāds cits siers - izskatās pēc Krievijas! Alpu siers ir ar lieliem caurumiem, bet paka ir pilna ar siera sķēlēm, kam ir mazi caurumiņi. Skaidri redzams, ka tas nav Alpu siers! "raksta pircējs.

Par šo tēmu internetā izcēlās diskusija. Daļa komentētāju pauž uzskatu, ka sūdzība jāvērš nevis pret konkrēto lielveikalu, kas ir tikai siera izplatītājs, bet pret ražotāju.

"Vēl joprojām ir cilvēki kas uzskata, ka veikala noliktavā ir dzīvas cūkas un vistas, kuras uz vietas nokauj un tad gaļu pārdod. No govīm slauc veikalā pienu un tad to ielej tetrapakās un sieru, protams, arī tajā pašā veikala noliktavā gatavo un fasē. Uz iepakojuma rakstīts Siera nams. Tātad ar pretenzijām ir jāvēršas pie Siera nams par šā konkrētā iepakojuma "aizdomīgo" saturu, " teikts kādā komentārā.

Vairāki komentētāji amizanti piebilst - jo mazāk sierā caurumu, jo vairāk paša siera, līdz ar to pircējam jāpriecājas par "ieguvumu".

Savukārt vēl kāds komentētājs piebilst, ka siera garša viņam liekoties nemainīga, neatkarīgi no tā, cik tajā ir caurumu.

Jāpiebilst, ka pircēji ik pa laikam sūdzas par Latvijas lieveikalos nopirktiem prioduktiem. Piemēram, nesen kāda persona sūdzējās par biezpiena kvalitāti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas