Rīgā vīrietim, kas iekļuvis svešā dzīvoklī, izdodas pārliecināt policiju, ka viņš nav zaglis

tautaruna.lv 24.oktobris 2018, 17:20
 
F64
Kāds pārsteigums sagaidīja policistus Rīgā, Mazajā Nometņu ielā, kur vienā no mitekļiem, iespējams, ielauzies zaglis, ziņoja raidījums "Degpunktā".
Lai arī viņi pēc iedzeršanas devušies prom, vīrietis, ņemot vērā faktu, ka viņam nebija kur pārnakšņot, nolēmis šeit vēl uzkavēties.

Policijas darbinieki dzīvoklī vienā no istabām pamanīja uz krēsla sēdošu vīrieti, kurš īsti nevarēja paskaidrot, kā nokļuvis šajā miteklī.

Tālākās sarunas laikā vīrs gan atklājis, ka šajā dzīvoklī nonācis kopā ar nejauši iepazītiem pudeles brāļiem. Lai arī viņi pēc iedzeršanas devušies prom, vīrietis, ņemot vērā faktu, ka viņam nebija kur pārnakšņot, nolēmis šeit vēl uzkavēties. Nekādu kriminālu plānu gan viņam neesot bijuši.

Dienu vēlāk Valsts policija atklāja, ka svešajā īpašumā pieķertajam acīmredzot izdevies pārliecināt policistus par to, kādi tad bija viņa patiesi nodomi, jo likumsargi pēc aizturētā un dzīvokļa īpašnieka iztaujāšanas tomēr atteikušies uzsākt kriminālprocesu, un vīrietis dažas stundas vēlāk tika atbrīvots.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:03

Jaunākās diskusijas