„Twitter” apspriež Noras Bumbieres dzīvi un nāvi. Kuru apglabāja – Noru vai auklīti?

tautaruna.lv 12.decembris 2022, 4:00
 
F64
Populārās latviešu dziedātājas – skatuves dīvas Noras Bumbieres aiziešana tai saulē bija daudziem negaidīts notikums. Vēl arvien pastāv šaubu ēna vai viss bija tieši tā, kā saka.

Plaši ir izskanējusi informācija par viņas trauksmaino raksturu un sarežģīto dzīvi, kur mijās alkohols, brīnišķīga balss, brīžiem laimīga, brīžiem ne tik laimīga laulības dzīve. Pētot Noras dzīves lappuses, Laura Gorgone „Twitter” ierakstā secina: „Vakar intereses dzīta pētīju Noras Bumbieres dzīvesstāstu. Tur bija daudz smagu un tumšu brīžu, bet viens notikums mani šokēja visvairāk. Uz viņas bērēm ieradās bērna auklīte kopā ar Noras vīru. Auklīte bija tērpusies Noras mētelī, zābakos un ar viņas gredzeniem pirkstos. Baisi.”

Komentētāji raksta: „Auklīte bija kopā ar viņas bijušo vīru, man šķiet, Nora pati uzdāvināja auklītei savas lietas, un nu...tur viss nebija tik vienkārši, mani daudz vairāk šokēja tie briesmīgie vīrieštipi viņas dzīvē.... Oltei ir forša filma par Noru”. Pastāv arī sazvērestības teorija: „Ir versija, ka apglabāta tika auklīte, bet uz bērēm ieradās Nora pati, pārtaisījusies par auklīti, bet uzvilkusi savas drēbes, zābakus un gredzenus pirkstos. Ir par ko aizdomāties.”

Arī šāda versija: „Par Vinteru ziņu nav, bet Eduards Rozenštrauhs veltīja Norai dziesmu "Meitenei no manas klases", jo ir versija, ka viņi mācījās vienā klasē un starp viņiem bija neliela dzirksts, bet tā versija vēl nav līdz beigām pārbaudīta.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:19

Jaunākās diskusijas