Ogrē 8 gadus veca meitene piedzīvojusi nežēlīgu vardarbību

tautaruna.lv 12.decembris 2022, 13:15
 
F64
Kādai meitenītei Ogrē ceļš mājup no skolas beidzies ar zilumiem un lieliem pārdzīvojumiem pēc tam, kad bērnu laukumā viņu piekāvuši vecāki puiši. Lai gan uzbrucējs bijis viens, cietušās vecāki uzskata, ka vaina jāuzņemas arī tiem bērniem, kuri nav darījuši neko, lai varmāku apturētu, vēsta "Degpunktā".

Satraucošie notikumi kādā ogrēniešu ģimenē sākās 2. decembrī pēcpusdienā, kad vien astoņus gadus vecā meita, kuru līdz šim vienmēr ātri varēja sazvanīt ikviens ģimenes loceklis, pēkšņi uz telefona zvaniem neatbildēja. Meitene mājās pārradās pēc vairākām stundām - noraudājusies, taču, kas vainas, vecākiem neteica.

“Es viņai palīdzēju ģērbties nost, skatos, ka deguns ir tā kā piepampis, zem acīm zilumi, vaicāju, kas tas - nekas. Ģērbju tālāk, noņemu cepuri redzu, ka austiņa ir zila, kakls noskrāpēts, un saku neies krastā - stāsti, kas ir noticis,” saka cietušā bērna mamma.

Noskaidrojies, ka meitene pēc skolas aizgājusi uz bērnu laukumiņu, kas atrodas starp mājām Mālkalnes prospektā 5. Tur ar vietējiem puikām, kuri par meiteni bijuši pāris gadus vecāki, izcēlies konflikts par mobilo telefonu, un viens no zēniem bērnam uzbrucis, sākot sist un žņaugt.

Vecāki meitu vairākkārt brīdinājuši uz šo laukumiņu neiet, jo te apgrozoties bērni ar noslieci uz vandalismu. Kas ir uzbrucēji, oficiāli nav zināms, taču citas mammas atklājušas, ka pirms aptuveni gada šeit noticis uzbrukums vēl kādam bērnam un vainīgi, iespējams, esot tie paši pāri darītāji.

“Kaut kur šajās mājās dzīvojot trijotne, divi no tiem ir brāļi, kuri vienmēr ir rupji, lauž soliņus, laukumiņu aprīkojumu, kaujas savā starpā un citiem bērniem, un, lai gan ir zināms to bērnu mammas vārds, sazināties nevar, jo viņa neiziet uz kontaktiem.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:02

Jaunākās diskusijas