Tuvinieki aktīvi meklē pazudušo senioru, taču izrādās visu šo laiku viņš jau atradies morgā

tautaruna.lv 25.februāris 2019, 19:15
 
Bezvēsts
73 gadus vecais Viktors Budničenko, kurš pazuda19.februāra vakarā, Iļģuciemā, Rīgā, šodien ir atrasts, diemžēl bez dzīvības pazīmēm, vēsta Bezvēsts.lv.

Par to organizācijai paziņoja pazuduša vīrieša tuvinieki.

Kā izrādījās, visu meklēšanas laiku - no 20. februāra līdz pat šodienai, 25. februārim - pazudušais seniors bija atradies "Gaiļezera"" slimnīcas morgā, kā nezināma persona.

Viktora kunga tuviniece nespēj saprast, kā tas varēja gadīties, jo visas šīs dienas viņa ir neskaitāmas reizes zvanījusi uz visam slimnīcām un morgiem. Arī brīvprātīgie zvanīja uz slimnīcām un morgiem: "Un visur bija viena atbilde, ka pazudušais tur neesot. Policijai arī bija laicīgi ziņots - 21. februārī iesniedzām informāciju telefoniski, 22. februārī parakstījām iesniegumu iecirknī. Policistiem paziņojam, ka seniors ir izgājis no mājām bez dokumentiem. Bet līdz šai dienai - 25.februārim - nesaprotamu iemeslu dēļ, neviena no amatpersonām nav painteresējies, vai pazudušais atrodas Gaiļezera slimnīcas morgā kā nezināma persona. Policijā man visu laiku teica, ka pazudušais tiek meklēts, citas informācijas viņiem neesot. Izrādās, ka kaut kādu birokrātisku neskaidrību dēļ, informācija starp iestādēm virzījās tik ilgi , ka veica pieprasījumus pa visu Latviju, bet neviens nemeklēja savā iecirknī. Rezultātā mūsu vecotēvs visu šo laiku nogulēja morgā un tika atrasts tikai pēc 5 dienām…"

Atgādināsim, ka seniors izgāja no mājām bez dokumentiem, tikai ar atslēgām. Pēc tuvinieku teiktā, nāves iemesls nav vardarbīgs - ir apstājusies sirds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:55

Jaunākās diskusijas