Kolāta meita piedzīvo satraukumu pilnu lidojumu uz Lisabonu

tautaruna.lv 25.februāris 2019, 17:41
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Ar pieredzēto ceļā uz Portugāles galvaspilsētu Lisabonu dalījusies žurnālista un ilggadēja radio cilvēka Dzintra Kolāta meita žurnāliste Elīna Kolāte, kura ar ceļojumu uz Portugāli atzīmējusi savu trīs gadu kāzu jubileju.

"Lidojums uz Lisabonu bija šausmīgs. No sākuma lidmašīnai no skrejceļa bija jāatgriežas atpakaļ, jo tehniskie džeki aizmirsuši parakstīt papīrus. Kad tas tika nokārtots, atklājās, ka vēl nevar braukt, jo, kaut arī ar tualeti viss kārtībā, mākslīgais intelekts rāda, ka tā ir pilna. Bija jāmaina lidmašīna. Izrādās, lidostā bija viena lieka ļotene. To paņēmām.

Tuvojoties Lisabonai, kapteinis ziņoja, ka tik ātri nevarēs sēsties, jo tikko bijusi vētra, lidosta bijusi slēgta un tagad kaudze lidmašīnu riņķo ap lidostu un gaida savu kārtu nolaisties. Kā otrajā Die hard! Katru kapteiņa paziņojumu publika uzņēma aizvien drūmāk un drūmāk. 4 stundu vietā braucām 7 stundas," raksta Elīna.

Ar meitas pieredzēto Facebook dalījies ar Dzintris Kolāts, kurš pats ir aizrautīgs ceļotājs un par to stāsta sociālajos tīklos.

Atlikusī kāzu jubilejas ceļojuma daļa bija izdevusies. Jaunā ģimene devās garās pastaigās pa Lisabonu un baudīja laiku pie okeāna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas