Brauciens no lidostas ar taksi pārvēršas murgā; klientam jāmaksā 75 eiro

tautaruna.lv 25.februāris 2019, 18:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Taksometru nozare joprojām nav sakārtota, tādēļ arvien jaunas klientu sūdzības tiek raidītas dažādu taksometru kompāniju virzienā. Cilvēki šķendējušies gan par neadekvāti augstajām cenām, gan neatbilstošu pakalpojumu kvalitāti. Valsts administrācijas skolas direktore Edīte Kalniņa mikroblogošanas vietnē Twitter atklājusi, ka šodien trīs Igaunijas investoriem ceļš no lidostas izvērties pavisam nepatīkams, un viņi viena brauciena dēļ šķīrušies no lielas naudas summas.
Kalniņa stāsta, ka trīs igauņu investori mērojuši ceļu no lidostas "Rīga" līdz Skanstes ielai ar taksometru, taču brauciena beigās samaksājuši iespaidīgu summu - 75 eiro. Iespaids par Rīgu un Latviju ir sabojāts," atzīst Kalniņa.

Jāatgādina, ka pērn kādu taksometra pasažieri pārsteidzis krasi atšķirīgais tarifs dienas un nakts laikā. Dienas laikā par braucienu no Rīgas mikrorajona Imantas uz Rīgas centru, Grēcinieku ielu, viņš samaksājis ap 6 eiro, savukārt naktī brauciens no Imantas līdz Brīvības bulvārim izmaksājis teju 20 eiro.

Jau vēstīts, ka pasažieru neapmierinātības un sūdzību dēļ valdība plāno ieviest kuponu sistēmu taksometru pakalpojumiem starptautiskas nozīmes transporta infrastruktūras objektos. Lidostas "Rīga" nolīgtā pilnsabiedrība “Lidostas satiksme” jau strādā pie savas vienotas kuponu un attiecīgi cenu sistēmas lidostā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas