Kivičs meklē pieredzējušu juristu, lai oficiāli šķirtu laulību ar Madaru

tautaruna.lv 25.februāris 2019, 16:40
 
Annija Meikšāne/F64 Photo Agency
Mūziķis Andris Kivičs, kurš pirms pāris mēnešiem pameta Madaru Kiviču un metās attiecībās ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi, nolēmis oficiāli šķirt laulību ar sievu un ar Facebook starpniecību meklē pieredzējušu juristu.
"Sveiciens. Meklēju zinošu juristu laulības šķiršanas jautājumā, kā arī vēlos konsultēties bērnu tiesību jautājumos," atzinis Kivičs.

Ļaudis nav snauduši un komentāros metušies Kiviču apbērt ar apvainojumiem. Evija jautā mūziķim, vai viņš domājis par bērnu tiesībām brīdī, kad publiski vannā staipījis savu ādu. Vēl kāda sieviete Kivičam atgādina par karmas principu. "Es domāju, ka Madara labprātīgi šķiras, bet ja Tu gribi viņu pazemot, vēl bērnus iesaistīt tajā, lai gūtu popularitāti....tad atceries, ir karma....Tevi, ko Skulme ar mēnešreizēm sabarojusi.....labi, ka Buļa sieva laicīgi reaģēja....skaties vai borščs vai soļanka, viņas abas nav sarkanas."

Savukārt vēl kāda sieviete mūziķi nodēvējusi par āmuru. "Tu esi Āmurs. Tu tik ļoti pats uzprasies pēc visa tā negatīvisma! Tevi lielākā daļa tautas heito par visu, ko tu dari, jo pēdejā laikā neko normālu tu arī vairs nedari! Tikai skandālus taisi!" norāda Kristīne.

Jāatgādina, ka Kivičs ar Madaru gredzenus mija 2012. gada 14. februārī, kad visā pasaulē tika atzīmēta Valentīndiena. Togad pasaulē nāca viņu meita Keitija, taču gadu vēlāk pasauli savām acīm skatīja Kima.

Jāatzīmē, ka pērnā gada rudenī Kivičs paziņoja par aiziešanu no savas sievas Madaras, kura pašlaik audzina abu meitiņas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:52

Jaunākās diskusijas