VIDEO: Aculiecinieki metas ūdenī, lai noceltu sievieti no ledus gabala Baltijas jūrā

tautaruna.lv 25.februāris 2019, 17:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Kāds mikroblogošanas vietnes Twitter lietotājs dalījies ar video materiālu, kurā redzams, ka vairāki vīrieši dodas iekšā stindzinoši aukstā ūdenī un glābj sievieti, kura atradusies uz ledus gabala Baltijas jūrā, Klaipēdā.
"Vīrieši izglāba sievieti no ledus gabala Baltijas jūrā. Klaipēdas mērs aicina sociālo tīklu lietotājus glābējus atpazīt, lai varētu viņiem publiski pateikties," raksta Twitter lietotājs.

Aktīvākie komentētāji pauduši viedokli, ka sieviete, kura atradusies uz ledus gabala, varējusi ielēkt ūdenī un pati iznākt krastā, veselam baram nav bijis jādodas ūdenī. Vēl kāds rakstījis, ka, viņaprāt, tur nav tik liels dziļums, lai vairākiem vīriešiem būtu jādodas sievietei pakaļ, to varējis paveikt arī tikai viens stiprā dzimuma pārstāvis. Savukārt Ingars jautā, vai "sievietes veidotu dzīvo ķēdi viena bļitkotāja dēļ, kurš sēdētu 3 metrus no krasta".

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) atgādina ikvienam, ka ziemas periodā ielūzt ledū un noslīkst ne tikai makšķernieki, bet arī cilvēki, kas, piemēram, pastaigājas vai slidinās pa ledu. Tāpēc VUGD aicina iedzīvotājus nedoties uz ledus, jo tas ir bīstami un var apdraudēt cilvēka veselību un dzīvību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:30

Jaunākās diskusijas