Pasažieris neizpratnē, cik jāmaksā par braucienu nakts laikā taksometrā

tautaruna.lv 21.decembris 2018, 12:34
 
REUTERS/ SCANPIX
Kāds taksometra pasažieris sociālajā tīklā facebook publicējis ekrānšāviņus, kuros redzams, cik par ļoti līdzīga maršruta braucienu viņam nācies maksāt dienā un naktī.
Kā redzams publicētajā attēlā, tad dienas laikā par braucienu no Rīgas mikrorajona Imantas uz Rīgas centru, Grēcinieku ielu, viņš samaksājis nedaudz vairāk nekā 6 eiro, savukārt naktī brauciens no Imantas līdz Brīvības bulvārim izmaksājis teju 20 eiro. Konkrēto attēlu publicētājs izmantojis "Taxify" pakalpojumus.

Kamēr daži komentētāji norādījuši, ka ir pārsteigti par šādām cenu atšķirībām, tikmēr kāda sieviete norādījusi: "Viņiem tagad tarifs atkarīgs no pieprasījuma koificenta. Tas visu izsaka un bieži vien cilvēks pats viņu uzaudzē!"

"Redzu, ka dārgais brauciens bijis naktī, kad ballētāji dodas masveidā mājās. Summa tāda, jo droši vien ieslēdzās reizinātājs dēļ liela pieprasījuma.
Aptuveno summu par braucienu uzrāda pirms taxi pasūtīšanas. Ja tāda korekti nebija uzrādīta, tad supportam jāpalīdz. Ja bija uzrādīta, bet nepamanīji, tad nu manuprāt nekas nebūs," norāda cits ieraksta komentētājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:19

Jaunākās diskusijas