Kas jauns zināms par hercogienes Ketrīnas un Meganas nesaskaņām?

tautaruna.lv 21.decembris 2018, 9:49
 
SCANPIX
Lai gan iepriekš britu prese vēstīja par nesaskaņām, kas uzvirmojušas prinča Viljama sievas Ketrīnas un prinča Harijas sievas Meganas starpā, jaunākā informācija liecina, ka dāmas spēj atrast kopīgu valodu, taču ir kāda lieta, kas Ketrīnu joprojām mulsina.

Kādai britu karaliskajai ģimenei pietuvināta persona, kura vēlējusies palikt anonīma apgalvo, ka Harija radinieki joprojām cenšas saprast Meganas personību. "Grūtākais karaliskās ģimenes uzdevums šobrīd ir sadzīvot ar Meganas ambīcijām," citējot teikto raksta "The Sun".

Par spīti runām par nesaskaņām abu hercogieņu starpā izrādās, ka arī Keitai neesot iebildumu pret Meganu pašu, tomēr viņai esot jāpierod pie dāmas amerikāniskās mentalitātes.

"Ketrīna ir mēģinājusi mainīties, lai izpatiktu un palīdzētu Meganai, tomēr pagaidām tas nav nesis rezultātu," uzsver avots.

Jaunākā informācija liecina, ka šobrīd Meganai grūtības sagādājot ne vien karalisko likumu pieņemšana, bet arī fakts, ka viņa pati par sevi nedrīkst pastāvēt sociālajos tīklos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas