Iedzīvotājs sašutis: taksists par 11 kilometriem prasa ievērojamu naudas summu

Baiba Puriņa 12.marts 2020, 7:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Kādam iedzīvotājam nācies saskarties ar negodprātīgu taksista rīcību pie lidostas Rīga, kad par 11 kilometru attālumu nācies šķirties no ievērojamas nauda summas.

Sociālajā vietnē "Facebook" profilā "Slepenais pircējs", kāds iedzīvotājs atklājis negatīvu pieredzi ar taksometra vadītāju pie lidostas Rīga, kurš par 11 kilometru braucienu prasījis 41 eiro.

"Lidostā NEKAD neņemiet Taxi ar BOLT uzlīmi, kas stāv paralēlajā rindā... likās, ka beidzot Lidostas taksometru pakalpojumi ir korekti, tā nav... čekā viss ok - maksājam par gaisu... Un pārsteidza sarakste ar @BOLT pēc tam, kurus principā nesatrauc, ka viņu uzņēmuma vārdu izmanto šādi mīlulīši...," savu sašutumu pauž ieraksta autors.

Viņš arī norāda, ka noguruma dēļ nav saucis policiju.

Autors arī norāda, ka tad, kad vadītājam minēts, ka varbūt vajag nobukot viņu caur aplikāciju, autovadītājs atbildējis, ka “nē nē vsjo vprorjadke".

Komentāros daudzi gan norāda, ka tieši tāpēc labāk esot nolīgt taksometru ar aplikācijas palīdzību, jo daudzi esot saskārušies ar gadījumiem, kad "pa taisno" nolīgts taksometrs izmaksā krietni dārgāk.

Kā jau vēstīts iepriekš, janvārī Taksometru vadītāju reģistrā bija reģistrējušies 6870 autovadītāji. Komersantiem, kuri nodrošina pasažieru komercpārvadājumus ar vieglo automobili (ar “baltajiem numuriem”), izsniegtas un janvārī spēkā esošas bija 583 licences. Savukārt licences kartīšu skaits, kas tiek izsniegtas uz katru vieglo automobili,gada laikā samazinājies par 16% un šobrīd ir 270.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:40

Jaunākās diskusijas