VIDEO: Pleskodālē notikusi traģiska avārija

Viktorija Gabrjuna 12.marts 2020, 13:11
 
Aivars Ķesteris/F64
Pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ kāda aptuveni piecdesmit gadus veca sieviete, sēžot pie “Audi” stūres, smagi ietriecās betona stabā galvaspilsētā Volguntes ielā, Pleskodāles apkaimē. Mediķi ilgstoši veica reanimācijas darbus, taču šoferes dzīvība vairs nebija glābjama, vēstīja raidījums "Degpunktā".

“Blīkšķi dzirdēju. Izgāju ārā un saucu “ātros”. Nonesa stabu, un mašīna bija kokā. Cilvēki viņu izvilka ārā un vienkārši nolika uz zemes,” stāsta aculieciniece Laila.

Laila saprata, ka avarējušā ”Audi” vadītāja ir guvusi smagus miesas bojājumus un, lai pasargātu savus nervus, tuvāk notikuma vietai negāja. Tikmēr no kaimiņu mājas pie cietušās sievietes skrēja pensionāres Annas krustdēls. Sirmgalve stāsta, ka puisis redzēja avārijas apstākļus pa logu.

“It kā viņai slikti kļuva. Un vēl viens patraucēja, uz apdzīšanu vai kā, un viņa ietriecās stabā,” stāsta Anna, kura dzīvo blakus notikuma vietai.

Pēc aculiecinieku stāstītā, mediķi ilgi cīnījās, lai glābtu šoferes dzīvību. Reanimācijas darbi bez apstājas turpinājušies teju stundu, tomēr pūliņi neatmaksājās.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas