Sieviete Itālijā iesprostota dzīvoklī ar mirušo vīru karantīnas dēļ

Baiba Puriņa 12.marts 2020, 18:11
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / AFP / Scanpix / LETA
Sieviete Itālijas ziemeļrietumos bija spiesta palikt dzīvoklī ar vīra mirstīgajām atliekām koronavīrusa karantīnas dēļ. Sievietes vīra nāvi izraisījis "Covid-19", vēsta "Mirror".

Sieviete Itālijā nevarēja pamest savu dzīvokli karantīnas ierobežojumu dēļ.

Kā stāsta kaimiņi, atraitne esot raudājusi uz balkona un saukusi pēc palīdzības. Viņi televīzijas medijam IVG.IT norādījuši, ka esot svarīgi palīdzēt sievietei, kura dzīvoklī atrodas viena kopā ar vīra līķi.

Sievietes vīrs nomira pirmdienas naktī un, kā norādīja amatpersonas, viņa mirstīgās atliekas nebija iespējams pārvietot līdz trešdienas rītam. Amatpersonas arī atklāja, ka mirušais vīrietis pirms tam bija atteicies doties uz slimnīcu.

Jau ziņots, ka trešdienas vakarā Pasaules Veselības organizācija paziņoja, ka koronavīrusa uzliesmojums tagad ir sasniedzis globālas pandēmijas līmeni.

Kā vēsta ziņu aģentūra LETA, šobrīd Itālijā tiks slēgtas visas tirdzniecības vietas, izņemot aptiekas un pārtikas veikalus, lai ierobežotu jaunā koronavīrusa pandēmijas izplatīšanos, trešdienas vakarā paziņoja premjerministrs Džuzepe Konte.

"Tiks slēgti visi veikali, izņemot pašus nepieciešamākos, tādus kā aptiekas un pārtikas veikalus," Konte sacīja uzrunā nacionālajā televīzijā.

Uzruna tika pārraidīta dažas stundas pēc tam, kad Itālija paziņoja, ka no koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 mirušo skaits šajā valstī ir pieaudzis līdz 827 cilvēkiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas