Rīgā notiek smaga avārija, bet policija ierodas tikai pēc četrām stundām

tautaruna.lv 20.janvāris, 16:20
 
Gints Ivuškāns/ F64
Šonedēļ vēl pirms saullēkta Jaunciema gatvē netālu no Vecmīlgrāvja kāds apvidus automašīnas vadītājs, iespējams, mēģinot apdzīt priekšā lēni braucošos spēkratus, kļūdījās un izraisīja sadursmi ar pretējā joslā esošu “BMW”, vēsta "Degpunktā".

Jaunciema gatves malā mētājas automašīnas “BMW” aizmugurējais ritenis, dažus metrus tālāk arī pats auto. Tas atsities pret koku un palicis kupenā pēc sadursmes ar “Land Rover”. Apvidnieka šoferis atzīst, ka kļūdījies, bet kļūdu izprovocējis slidenais ceļš: “Putra un ledus. Mašīna vienkārši aizgāja “vilciņā”. (..) Aizmugurējā daļa bija pretējā joslā, tad, kad viņam trāpīja pa sāniem, viņu “iemeta” kokos.”

“BMW” šoferis aizvests uz slimnīcu. Viņa tuviniece aizkadrā pastāsta, ka vadītājs pēc trieciena uz mirkli bija zaudējis samaņu un pamatīgi sasities, bet, šķiet, ko kopumā būtiskas traumas nav gūtas.

Jāpiebilst, ka par policijas darbu avārijā cietušie varēja tikai pabrīnīties. Negadījums notika 7.40. Likumsargu busiņš ieradās plkst. 11.40 - precīzi pēc četrām stundām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:01

Jaunākās diskusijas