Sieviete brīdina citus, atklājot, kā viņai izvērtās tikšanās ar kādas preces "pircēju"

tautaruna.lv 20.janvāris, 1:30
 
Pixaby
Vietnē "Facebook" ir ievietots brīdinājums un savas pieredzes izklāsts par kādas preces pārdošanu un tikšanos ar "pircēju".

"Esiet uzmanīgi! Ar draugu ielikām pārdošanā vienu no mūsu PS5. Uz sludinājumu atsaucās daudzi cilvēki, un tad notika šis…

Mani uzrunāja šis vīrietis krievu valodā.
Sarunājām, ka beigās satiksimies pie manas mājas. Sarakstē jau likās diezgan aizdomīgi tas, ka vīrietis piekrīt visam, ko saku. Un nav iebildumu pat par to, ka pēkšņi no domātās PS5 disku versijas...katrā ziņā, man jau bija aizdomas par to, ka kaut kas tomēr nebūs pareizi ar šo personu," raksta Ance.
Viņa uz tikšanos negāja viena, bet kopā ar draugu. Saņemot ziņu, ka vīrietis klāt, devušies viņu satikt.
"Draugs sāka rādīt visu, stāstīt, kas un kā darbojas, jo negribējām, lai pēc tam rastos kādas problēmas un nesaprašana. Kamēr draugs stāstīja visu, jau vēroju, ka vīrietis ļoti streso, un kaut ko rok pa iekšējo pufaikas kabatu.. un tad izvilka naudu un turēja to saspiestu. Tā kā summa bija 500 eiro, tad šie 50 eiro, kurus redzēju viņa saspiestajā plaukstā, likās jau kā neīsti, violetīgām maliņām un nobružāti.. domāju, labi, varbūt man tikai izliekas. Pēc tam vīrietis man pasniedz naudu… tā kā ikdienā es strādāju apkalpjošajā sfērā un darbības ar naudu man ir katru dienu, zinu, kā izskatās īsta un neīsta nauda.. kad paņēmu to rokās, sāku to taustīt.. nu nav.
Skatos, ka tie ir parasti, salīmēti, gludi papīrīši.
Paskatos pret gaismu, atspīd papīra otra puse.. ūdenszīmes nav. Dodu viņam atpakaļ naudu, sakot ka tā nav īsta, ar domu, ka vīrietis mēģinās ps5 tulīt nozagt, tāpēc liku draugam mazliet atkāpties. Vīrietis mēģināja mums iestāstīt, ka tādu naudu viņam esot izdevis bankomāts. Bet nu mēs taču visi zinam, ka tas tā nenotiek! Gandrīz tikām apkrāpti.. un ja šis cilvēks klīst apkārt pa Rīgas ielām ar neīstu naudu, tad, protams, ka gribu brīdināt pēc iespējas vairāk cilvēku…
Kas zina, kas būtu noticis, ja es lejā būtu nogājusi viena," raksta Ance.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

20.janvāris

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:58

Jaunākās diskusijas