Pozņaks: "Odisejam Kostandam ir laiks atgrieztieties politikā"

tautaruna.lv 20.janvāris, 12:28
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Odisejs Kostanda bija viens no vizītājspēkiem 1991.gada barikāžu laikā. Saistībā ar piemiņas pasākumiem, Kostanda tika aicināts uz vairākām intevijām.

Savā mikroblogošanas vietnes"X" kontā Reinis Pozņaks raksta: "Noskatījos 1:1. Man šķiet, ka Odisejam Kostandam ir laiks atgriezties politikā. Lai kā viņam tur ir gājis, viņš ir izgājis cauri tam, kam mums var nākties iet cauri vēlreiz. Un vēl bez interneta un 5G. Tādu nav daudz."

Komentāros cilvēki atbalsta Kostandu un Pozņaka teikto: "Nav vairs laika eksperimentēt ar vēlēšanu sistēmām u.tml. Vienkārši jābruņojas tūlīt un nekavējoties! Tā kā pasaules kartība un starptautiskās tiesības tiek izspārdītas mūsu acu priekšā, ļoti iespējams, ka arī mums jārīkojas asimetriski un ne pēc kādiem juridiskiem noteikumiem."

Autors piekrīt: "Jā. Šim es piekrītu. Muskuļi vispirms, pārējo sakārtosim kad būsim drošībā."

"Pilnibā piekrītu - viņš tajā intervijā bija kā svaiga gaisa malks sasmakušajā Latvijas politikas pagrabā. Ceru, ka viņš atgriezīsies politikā ar stipru, konservatīvi nacionālu partiju."

Žurnāliste Baiba Strautmane: "Nez kādēļ pirms brīża uznāca sajūta, ka šodienas acīm jāpārlasa Bena Latkovska “Nelaiķis ierodas ar nokavēšanos@ (2002). Ļoti interesanti, iesaku … arī par Odiseju"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas