Sieviete, kas apprecēja spoku, atklāj ar kādām dīvainībām saskārusies kāzu dienā

tautaruna.lv 20.janvāris, 14:00
 
pexels.com
39 gadus vecā Brokarda no Oksfordšīras, Lielbritānijā, 2022. gadā piedzīvoja vienu no skaistākajām dienām savā dzīvē - kāzu dienu. Tomēr kā izrādās, tad kāzu diena nebija tāda, kāda viņu vēlējās jeb viņas līgavainis neesot uzvedies pieklājīgi, vēsta "Daily Star".

Sākotnēji ir svarīgi pieminēt, ka Brokarda nav standarta līgava, tāpat viņas līgavainis nelīdzinās nekam tādam, kas nāk pirmais prāta saistībā ar jaunlaulātajiem.

Brokarda apprecējās ar Viktorijas laikmeta spoku vārdā Edvardo.

Cik ekscentrisks ir šis pāris, tik neparasts ir arī viņu "iepazīšanās" stāsts. Brokarda atklāj, ka ar savu vīru iepazinusies kādā naktī, kad laukā aiz loga plosījusies vētra. Edvardo esot viņā iemiesojies, kad viņa centusies aizmigt. Kā stāsta Brokarda, tad Evardo reiz bija karavīrs.

Video redzama laulību ceremonija.

Neraugoties uz to, ka Edvardo atzinās mīlestībā Brokardai viņu pirmajā tikšanās reizē, attiecības neesot sākotnēji bijušas vieglas, tomēr mīla palēnām uzplauka.

Taču kā min Brokarda, tad viņas vīra patiesā "seja" nāca gaismā vien kāzu dienā, kad viņa uzzināja, ka viņš patiesībā ir mīlējis kādu citu. "Mūsu kāzu dienā viņš izteica patiešām nepiemērotus komentārus, ieraugot Merilinas Monro spoku baznīcā," Brokarda atklāja tikai "Daily Star". Izrādās, ka Edvardo patiesībā mīlējis Merlinu Monro.

Kā min Brokarda, tad Merlina Monro nebija vienīgais mirušais viesis, kas apmeklēja viņas kāzas, kuras notika 2022. gada Helovīnā kādā kapelā Londonā. Viņa min, ka kāzas apmeklējis arī Henrijs VIII, Džonijs Kešs.

Šobrīd Brokarda ir sapratusi, ka attiecības ar kādu, kas ir miris, nenovedīs pie laimīgas dzīves. Viņa atzīmēja, ka Edvardo nebija gatavs uzņemties šādas saistības, neskatoties uz to, ka "dzīvo" jau vairāk nekā simts gadus. Pāris šobrīd ir šķīries.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas