Kristaps Zutis sauc "palīgā"; meklē kokkopi

tautaruna.lv 20.janvāris, 15:00
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Bokseris Kristaps Zutis savā profilā mikrovietnē "X" lūdz sabiedrības palīdzību. Viņš meklē kādu, kurš izglītotu viņu ceļot māju, precīzāk, kādu kokkopi, kurš palīdzētu arī apkārtnes labiekārtošanā.
Kad jāstāda tūjas un kur viņas vislabāk pirkt? Gribu gar vienu malu, kur ceļš, savam paradīzes pleķītim, iestādīt dzīvžogu, lai putekļi nenāk sētā. Bet interese kad, lai varu sagatavoties, jo, cik atceros, viņas labāk stādīt noteiktā laikā. Ir kāds kokkopis te,

jautā Zutis.

Sabiedrība steidz palīgā ar ieteikumiem:

Māris: "Labākais tūju stādīšanas laiks ir augusts, septembris, tad tās labi iesakņojās un nākamajā gadā dod labu pieaugumu. Bez problēmām var stādīt arī pavasarī, vasarā, vairāk jālaista, bet var uzlikt pilienveida laistīšanas caurulītes, automātisko laistīšanas sistēmu."

Kristīne: "Pavasaris būs īstais laiks, tik svarīgi sagatavot augsni. Tūjām patīk skābāka augsne, tāpēc to nepieciešams attiecīgs mēslojums. Man aug gan dārgie stādi, gan parastie - pareizi kopjot aug abi."

Imants: "Ņēmām profesionālus dārzniekus, pašas tūjas kādas uz to brīdi bija. Būtiski - elektrosēja, lai suņi nenočurā un laistīšana."

Edgars: "Nestādi. Tur zeme vajadzīga specifiska. Egles labāk."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas